ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το νέο Tipo 5θυρο της Fiat είναι η πιο value-for-money επιλογή

Το νέο Tipo 5θυρο της Fiat είναι η πιο value-for-money επιλογή

Ποιος άντρας δεν αγαπάει το αυτοκίνητό του; Η αίσθηση ελευθερίας που σου προσφέρει είναι αξεπέραστη. Πόσο μάλλον όταν η Fiat σου κάνει την πιο value-for-money πρόταση για να γίνεις ο απόλυτος «βασιλιάς της ασφάλτου» και σε προκαλεί να ανακαλύψεις ένα από τα καλύτερα μοντέλα της με ένα test-drive!

Είναι ποτέ δυνατόν «δίνοντας λιγότερα, να αποκτάς περισσότερα» αναρωτηθήκαμε όταν ακούσαμε τη μοναδική προσφορά. Κι όμως, η Fiat με το νέο Tipo 5ΘΥΡΟ τα καταφέρνει για άλλη μια φορά συνδυάζοντας τις ιστορικές έννοιες της μάρκας:

Λειτουργικότητα, απλότητα και προσωπικότητα στην καλύτερη τιμή και με τον πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό της κατηγορίας. Το χαμηλό κόστος χρήσης εξασφαλίζεται από την ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος συντήρησης και τα λειτουργικά έξοδα.

160502 Fiat Tipo interni 01

Κάνε το πιο άνετο ταξίδι στο Fiat Tipo

Το 5ΘΥΡΟ Fiat Tipo διαθέτει φιλόξενους και πρακτικούς χώρους, ιδανικούς για μικρές και μεγάλες αποστάσεις. Κάθε ταξίδι, από μια διήμερη εκδρομή μέχρι μια διαδρομή έως το φροντιστήριο των παιδιών, είναι απολύτως ευχάριστο για τους πέντε ενήλικους επιβάτες του. Σε αυτό βοηθά και το πορτμπαγκάζ, χωρητικότητας 440 λίτρων, για να παίρνεις μαζί σου ό,τι χρειάζεσαι χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Απόλαυσε τις διαδρομές σου με στιλ

Το νέο μοντέλο σου προσφέρει ακόμα το απόλυτο design! Ένα μείγμα γεμάτο στιλ και λειτουργικότητα σε δυναμικά σχήματα, το εξωτερικό του νέου Tipo ξεχωρίζει για το συνδυασμό δυναμικότητας και στιβαρότητας με ισορροπημένες αναλογίες.

Η καλύτερη επιλογή για tech lovers

Επιπλέον, για πρώτη φορά παρουσιάζεται το καινοτόμο σύστημα UconnectTM 7" HD LIVΕ με Bluetooth hands-free, audio streaming, text reader, αναγνώριση φωνής, AUX και USB θύρες για σύνδεση με iPod, χειριστήρια στο τιμόνι. Έτσι, θα έχεις πάντα μαζί σου την αγαπημένη σου μουσική για να κάνεις κάθε ταξίδι ακόμα πιο ευχάριστό!

Η ασφάλεια και η άνεση παραμένουν οι βασικές προτεραιότητες

Ποιος δεν θέλει να είναι σίγουρος για την ασφάλεια της οικογένειάς του; Τώρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς γιατί το άριστα εργονομικά κάθισμα του οδηγού προσφέρει μέγιστη άνεση και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας. Επιπλέον, ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει έξι αερόσακους και Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών (TPMS).

160301 Fiat Tipo HB 01

Μην ξεχνάς τους… κινητήρες!

Το νέο Fiat Tipo 5ΘΥΡΟ είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες βενζίνης και δύο κινητήρες πετρελαίου τεχνολογίας Multijet II turbo diesel. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με 5τάχυτα ή 6τάχυτα μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων. Το Tipo 5ΘΥΡΟ διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, Pop, Business και Lounge οι οποίες διαθέτουν όλα τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας στο βασικό εξοπλισμό (ESP/Hill Holder/ASR/MSR, 6 αερόσακοι).

Και όπως είπαμε, οι τιμές θα σε εκπλήξουν: Ξεκινούν από τα 12.990€ με 99€/μήνα για τα δύο πρώτα χρόνια, για την έκδοση βενζίνης 1.4 95hp Pop, αποτελώντας την καλύτερη τιμή στην κατηγορία με δωρεάν πέντε χρόνια εγγύηση και πέντε χρόνια οδική βοήθεια.

Για να είσαι σίγουρος για την επιλογή σου, κλείστε ένα test-drive και ανακαλύψτε πώς «δίνοντας λιγότερα, αποκτάς περισσότερα» εδώ.