ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Μercedes me σε συνδέει με το αυτοκίνητό σου και με τον κόσμο και είναι πάντα δίπλα σου

Το Μercedes me σε συνδέει με το αυτοκίνητό σου και με τον κόσμο και είναι πάντα δίπλα σου

Το αυτοκίνητό σου θέλει σέρβις αλλά δεν προλαβαίνεις να κλείσεις το ραντεβού.

Είσαι μπλοκαρισμένος στην κίνηση και έχεις πολύ δουλειά ακόμα να τελειώσεις. Το βράδυ θα ήθελες να πας κάπου να φας και να δεις και μια ταινία, αλλά πώς να το κανονίσεις. Τι να είναι άραγε αυτό το λαμπάκι που άναψε στο ταμπλό; Υπάρχει κίνδυνος για το αυτοκίνητο; Μπορώ να συνεχίσω; Σε αυτόν το δρόμο το πάρκαρα ή στον άλλο; Το πίσω παράθυρο το έκλεισα; Πόσο καύσιμο έχει ακόμα; Θα μου φτάσει; Να θυμηθώ να δω τη διαδρομή για το ταξίδι το Σαββατοκύριακο. Πάλι μου άλλαξε τη ρύθμιση του καθίσματος. Και τις μνήμες των σταθμών.

Τις σκέψεις αυτές τις έχουμε κάνει όλοι όσοι βρισκόμαστε μέσα στο αυτοκίνητό μας ή μόλις έχουμε απομακρυνθεί από αυτό και μέχρι τώρα δεν είχαμε τη δυνατότητα ούτε στα ερωτήματα να απαντήσουμε ούτε κάτι να διεκπεραιώσουμε.
Και λέμε είχαμε γιατί πλέον υπάρχει το Mercedes me στο οποίο αν δημιουργήσει κανείς ένα λογαριασμό -γίνεται πολύ εύκολα μέσω του Mercedes.me portal (υπάρχει και ως εφαρμογή για smartphones) και στο σύνδεσμο www.mercedes.me βρίσκεται σε συνεχή σύνδεση με το αυτοκίνητό του και φυσικά με τις premium ψηφιακές υπηρεσίες που η Mercedes-Benz παρέχει στους ιδιοκτήτες των οχημάτων της και όχι μόνο.

Με τη βοήθεια του Mercedes me λοιπόν δεν θα χρειαστείς να επιστρέψεις στο αυτοκίνητό σου για να βεβαιωθείς πως έχεις κλείσει τα πάντα. Ούτε για να δεις πόση βενζίνη η πετρέλαιο έχεις ακόμα. Απλά παίρνεις μια αναφορά κατάστασης στο smartphone σου και ενημερώνεσαι για τα πάντα εξ αποστάσεως.

Επίσης τώρα το καλοκαίρι, αν θέλεις μπορείς να μη νοιώσεις ποτέ πάλι… θερμοπληξία μόλις ανοίξεις την πόρτα, γιατί μπορείς να ενεργοποιήσεις από μακριά τον κλιματισμό και να δροσίσεις την καμπίνα. Μάλιστα αν στο μέλλον αποκτήσεις κάποιο από τα ηλεκτρικά μοντέλα που προετοιμάζει η Mercedes - και για αυτά μπορείς να μάθεις μέσω του Mercedes me- θα μπορείς να προγραμματίσεις την φόρτισή του έτσι ώστε να σου κοστίσει όσο το δυνατόν λιγότερο.

Αν στο δρόμο χρειαστείς κάποια βοήθεια, λόγω βλάβης ή λόγω ατυχήματος, θα τη λάβεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, μιας και στη διάθεσή σου υπάρχει το Κέντρο Αντιμετώπισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης της Mercedes-Benz, που θα ειδοποιήσει είτε την οδική βοήθεια είτε αυτόματα τις υπηρεσίες διάσωσης προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Και όσο για το ερώτημα για το λαμπάκι που άναψε -για το πλυστικό υγρό του παρμπρίζ τελικά- υπάρχει η τηλεδιάγνωση, ενώ το Mercedes me μπορεί να σε φέρει σε επαφή online με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που προτιμάς για να προγραμματίσεις άμεσα και εύκολα το σέρβις που θέλεις. Όσο για τις εργασίες που θα γίνουν σε αυτό αποθηκεύονται στην κεντρική βάση δεδομένων της Mercedes-Benz προκειμένου να είναι πάντα διαθέσιμες για όπου και αν χρειαστούν.

Αν πάντως θέλεις τώρα να ταξιδέψεις σε μια από αυτές ή οπουδήποτε αλλού επιθυμείς μπορείς να προγραμματίσεις online τη διαδρομή που θα ακολουθήσεις, ενώ θα έχεις στη διάθεσή σου και έναν ψηφιακό οδηγό, για να δεις όλα όσα πρέπει να δεις και που σου αρέσουν.

Και αυτό γιατί οι πρωτοποριακές υπηρεσίες του Mercedes Me βάζουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και είναι προσωποποιημένες. Λαμβάνουν υπόψη τις προτιμήσεις και το γούστο σου, ενώ συνεχώς διευρύνονται και εμπλουτίζονται προκειμένου να μπορούν συνεχώς να είναι δίπλα σου και να σε υποστηρίζουν σε ότι θέλεις και σε ότι και αν σου συμβεί.