ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ολική καταστροφή για τα αυτοκίνητα στο Felicity Ace

Ολική καταστροφή για τα αυτοκίνητα στο Felicity Ace

Ο όμιλος Volkswagen ενημέρωσε ήδη έναν-έναν τους πελάτες της πως το νέο αυτοκίνητο που περίμεναν καταστράφηκε στο πλοίο που το μετάφερε.

Του Γιάννη Σκουφή

Το Felicity Ace είναι πλοίο ειδικό για τη μεταφορά αυτοκινήτων και την προηγούμενη εβδομάδα τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν περίπου 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από τις Αζόρες.

Στα γκαράζ του μετέφερε αυτοκίνητα του ομίλου Volkswagen που τα είχε παραλάβει από την Γερμανία με τελικό προορισμό τις ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, το φορτίο του ήταν περίπου 4.000 αυτοκίνητα με αξία που ξεπερνούσε τα 335 εκατομμύρια δολάρια. Και μιλάμε σε παρελθοντικό χρόνο μιας και τα περισσότερα από αυτά καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Ήδη η γερμανική εταιρία έχει ήδη ενημερώσει τους αντιπροσώπους της στις ΗΠΑ πως είναι αδύνατη η παράδοση των αυτοκινήτων των Volkswagen, Audi, Porsche και Lamborghini στους πελάτες τους. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατάσταση αφού ήδη υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση στις παραδόσεις και τώρα η αναμονή μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Για να μην χάσουν την παραγγελία τους οι ντίλερ προχωρούν σε προσφορές και αποζημιώσεις. Για παράδειγμα, για να αποζημιωθεί ένας πελάτης μίας ολοκαίνουργιας Cayenne για μία επιπλέον καθυστέρηση περίπου τεσσάρων μηνών, ο αντιπρόσωπος προχώρησε στην αναβάθμιση του αυτοκινήτου με εξοπλισμό Platinum δίχως καμία επιβάρυνση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr