ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο Tom Cruise driftάρει στους δρόμους της Ρώμης (video)

Ο Tom Cruise driftάρει στους δρόμους της Ρώμης (video)

Μία από τις πιο συναρπαστικές ταινίες που περιμένουμε με ανυπομονησία μέσα στον επόμενο μήνα είναι το «Mission Impossible: Dead Reckoning Trailer».

Του Γιάννη Σκουφή

Οι δρόμοι της Ρώμης έγιναν μάρτυρες μιας εκπληκτικής καταδίωξης που μπορείτε να δείτε στο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα η παραγωγή της νέας ταινίας του πασίγνωστου «Mission Impossible», με τον τίτλο «Dead Reckoning».

Επιστρέφοντας στον ρόλο του εμβληματικού Ethan Hunt, ο Cruise πλαισιώνεται από την ταλαντούχα Hailey Atwell, η οποία υποδύεται την Grace. Δεμένοι μαζί με χειροπέδες, καταδιώκονται από τους κακοποιούς αλλά και τους καραμπινιέροι.

Ο συντονιστής των κασκαντέρ Wade Eastwood αποκαλύπτει ότι ο Cruise έκανε όλα τα πλάνα οδηγώντας ο ίδιος. Ακόμη και τα τρελά παντιλίκια στις στροφές ή τα ακροβατικά οδηγώντας με το ένα χέρι μία BMW σειράς 5.

Στη συνέχεια ο Ethan και η Grace εγκαταλείπουν την BMW, αναζητώντας καταφύγιο σε ένα άλλο όχημα. Βρίσκουν μία γκρι Ferrari, αλλά τελικά «διαθέσιμο» είναι μόνο ένα κλασικό Fiat 500. Τα πλάνα με τον Cruise να οδηγεί ένα κίτρινο «πεντακοσαράκι» στα στενά και στους λιθόστρωτους δρόμους της Ρώμης είναι εξίσου συναρπαστικά.

Αξιοσημείωτο είναι πως η ομάδα παραγωγής επέλεξε να γυρίσει τα πλάνα στη Ρώμη χρησιμοποιώντας πραγματικά αυτοκίνητα, φορτηγά και μοτοσικλέτες για να προσφέρει αυθεντικό θέαμα.

Αυτό το καλοκαίρι έχουν ήδη κυκλοφορήσει αρκετές ταινίες blockbuster με τα αυτοκίνητα να πρωταγωνιστούν σε σκηνές δράσεις. Παράλληλα με το «Dead Reckoning», το «Fast X» κυκλοφόρησε το προηγούμενο μήνα, ενώ πρόσφατα έγινε και η πρεμιέρα του «Transformers: Rise Of The Beasts».