ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο απόλυτος προσομοιωτής μονοθεσίων Formula 1!

Ο απόλυτος προσομοιωτής μονοθεσίων Formula 1!

Ξεχάστε τις ιδιοκατασκευές με τις δεμένες τιμονιέρες και τα καρεκλάτα μπάκετ! Έφτασε η ώρα του Formula Intelligence F1 Edition!

Του Γιάννη Σκουφή

Η Formula 1 και η Playseat, ένα κορυφαίο όνομα στον εξοπλισμό προσομοίωσης αγώνων, έχουν συνάψει πολυετή συνεργασία αποκλειστικών και αδειοδοτημένων προϊόντων για gamers και sim racers σχετικά με το κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι προσομοιωτές υψηλής πιστότητας είναι ένα από τα βασικά προϊόντα της ολλανδικής εταιρίας που προσφέρουν συναρπαστικές στιγμές με τη μέγιστη δυνατή ρεαλιστική μεταφορά της εμπειρίας της οδήγησης ενός μονοθεσίου.

Άλλωστε η τιμή των 2.499 ευρώ μιλά από μόνη της για έναν από τους καλύτερους προσομοιωτές της αγοράς και που υπόσχεται να μεταφέρει στους λάτρεις της πίστας ατελείωτες ώρες δράσης ανεβάζοντας στο κατακόρυφο την αδρεναλίνη. Πάντοτε από την ασφάλεια του σαλονιού τους…

Τα πάντα έχουν την πιστοποίηση της Formula 1, κάτι που είναι εμφανές από το εντυπωσιακό λευκό χρώμα του προσομοιωτή που έχει και το επίσημο σήμα της F1.

Κατασκευασμένο με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, το κόκπιτ διαθέτει ειδικές βάσεις αντί για τροχούς, ενώ υπάρχουν πεντάλ και βάση για το πάνελ της οθόνης. Επιπλέον, ο ρυθμιζόμενος σχεδιασμός του καθίσματος προσφέρεται για όλους τους σωματότυπους, από τον υψηλόσωμο Alex Wurz μέχρι τον μινιόν Yuki Tsunoda.

Φυσικά, το μεγαλύτερο ζήτημα δεν είναι και όσο το μπόι του καθενός αλλά το βάθος του πορτοκαλιού για να εκταμιεύσει δύο και τρία μηνιάτικα…