ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο Lewis Hamilton έκανε μια βόλτα την Kylie Jenner

Ο Lewis Hamilton έκανε μια βόλτα την Kylie Jenner

Ο Hamilton και η Jenner τράβηξαν τα βλέμματα στο Grand Prix του Μαϊάμι, όταν ο θρύλος της Formula 1 την πήγε μία βόλτα με μια Mercedes-AMG GT R και αυτή παραλίγο να βάλει τα κλάματα!

Του Γιάννη Σκουφή

Αν δεν σας λέει κάτι η Kylie Jenner να πούμε ότι είναι γνωστή ως η αδερφή της άτακτης Kim Kardashian. Ντυμένη με ένα εντυπωσιακό ολόλευκο σύνολο και αθλητικά παπούτσια, η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα άδραξε την ευκαιρία να βιώσει την εμπειρία μίας βόλτας με τον Hamilton στην πίστα του Μαϊάμι.

Παρά τη φιλία της και τη συνεργασία της με τον χορηγό Tommy Hilfiger, ο οποίος οργάνωσε το event, η Jenner σύντομα συνειδητοποίησε πως πήρε λάθος απόφαση.

Αυτό που αρχικά της φαινόταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε έναν εφιάλτη, όταν ο Hamilton αποφάσισε να αρχίσει τα παιχνίδια.

Ενώ το αρχικό πλάνο προέβλεπε έναν γρήγορο γύρο, ο Hamilton δεν άντεξε και μπήκε στο πειρασμό να ξεπεράσει τα όρια προκαλώντας τον τρόμο και τις κραυγές του πρώην μοντέλου της Victoria's Secret.

«Ω, Θεέ μου, Lewis! Σε μισώ κυριολεκτικά!» φώναζε η Jenner που ήταν έτοιμη να κλάψει, καθώς ο Hamilton έκανε τα δικά του.

Εδώ να πούμε ότι η Mercedes-AMG GT R διαθέτει έναν πανίσχυρο V8 των 4,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 585 ίππους με ένα «0-100» σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα και με τελική που ξεπερνά τα 316 χλμ./ώρα.

H συνέχεια στο παρακάτω βίντεο.