ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MAMIDOIL JETOIL: Ελληνική δύναμη στο χώρο των πετρελαιοειδών

MAMIDOIL JETOIL: Ελληνική δύναμη στο χώρο των πετρελαιοειδών

Η MAMIDOIL JETOIL είναι μία αμιγώς ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 42 χρόνια έντονης δραστηριότητας στον κλάδο της εμπορίας πετρελαιοειδών στην ελληνική και βαλκανική αγορά.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της εμπορίας διαθέτοντας δίκτυο 600 περίπου πρατηρίων με σήματα JETOIL στην Ελλάδα, στόλο ιδιόκτητων Ι.Χ. βυτιοφόρων, καύσιμα ναυτιλίας, λιπαντικά, ενώ παράλληλα έχει στην ιδιοκτησία της και λειτουργεί το μεγαλύτερο ενιαίο αποθηκευτικό χώρο στην Ελλάδα (εκτός διυλιστηρίων) στο Καλοχώρι.

Από τη δεκαετία του ’70 δραστηριοποιείται στη βαλκανική αγορά, ενώ την τελευταία δεκαετία έχει αναπτύξει τις πωλήσεις της είτε με απευθείας εξαγωγές, είτε μέσω θυγατρικών σε Αλβανία, Βουλγαρία, Κόσσοβο, Σκόπια και Σερβία. Διαθέτει εγκαταστάσεις σε Αλβανία και Κόσσοβο, ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση των νέων εγκαταστάσεων στη Σερβία τον Αύγουστο 2013.

Η JETOIL τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα ΕΚΕ και Βιώσιμης Ανάπτυξης, ενώ ετοιμάζεται να εκδώσει την 5η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας. Για τα προγράμματα και τις δράσεις της για την Κοινωνία και το Περιβάλλον έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια από έγκριτους φορείς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο http://www.jetoil.gr/