ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Formula 1: Μία RBR σε εμπορικό κέντρο

Formula 1: Μία RBR σε εμπορικό κέντρο

Την εικόνα ενός αυτοκίνητου της F1 σε ένα εμπορικό κέντρο, μόνο σαν έκθεμα μπορούσαμε να την φανταστούμε. Μετά από αυτό το video θα θυμόμαστε πως μπορεί ένα μονοθέσιο να κάνει και μία βόλτα σε ένα mall.


Ένα μονοθέσιο της Red Bull Racing στο Abu Dhabi δεν είναι κάτι παράξενο ή κάτι καινούργιο, αφού στην πίστα Yas Marina η ομάδα έχει κερδίσει τρία από τα πέντε Grand Prix που έχουν γίνει εκεί. Όμως ένα αυτοκίνητο της Red Bull Racing Formula 1 σε ένα πολυκατάστημα; Μοιάζει αδύνατο.
Πριν από το Grand Prix του Abu Dhabi ζητήθηκε από την αγωνιστική ομάδα της Red Bull, να κάνει κάτι εντυπωσιακό για τα εγκαίνια του νέου Yas Mall. Οι ιθύνοντες της ομάδας σκέφτηκαν κάτι... απλό να οδηγήσει κάποιος την RB7 η οποία «αγωνίστηκε» τη χρονιά του 2011... μέσα στο mall.

Ο τυχερός, που θα επαναλάμβανε τη σκηνή από την ταινία «The Blues Brothers», το πέρασμα μέσα από το εμπορικό κέντρο, ήταν ο Carlos Sainz Jr. Αντίθετα από το κινηματογραφικό πέρασμα, ο γιός του διπλού Παγκόσμιου Πρωταθλητή των Ράλλυ, δεν θα έπρεπε να κάνει καμία ζημία.

Το Yas Mall, το πρώτο εμπορικό κέντρο στο Abu Dhabi (232.257, 6 τμ super-regional mall), θα έχει περισσότερα από 370 τοπικά και διεθνή καταστήματα, για να δημιουργήσει την απόλυτη εμπειρία στo shopping.