ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Jules Bianchi: Παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση

Jules Bianchi: Παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση

Δέκατη ημέρα νοσηλείας στη μοναδά της εντατικής θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης Mie για τον Jules Bianchi, και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Ο 25χρονος έχει κάνει ήδη μία επέμβαση στον εγκέφαλο, ενώ τα νέα και οι ανακοινώσεις από επίσημες πηγές είναι πραγματικά ελάχιστα, προφανώς γιατί δεν υπάρχει σημαντική αλλαγή στην κατάστασή του.

Μία εβδομάδα μετά την τελευταία ανακοίνωση της Marussia, (η ομάδα του Bianchi) σε συνεργασία με το νοσοκομείο και την οικογένειά του, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά από αίτημα της οικογένειας τού Jules Bianchi, και σε συνδυασμό με το Γενικό Νοσοκομείο Mie στο Yokkaichi, η Marussia F1 Team είναι σε θέση να δώσει τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με την ιατρική κατάσταση τού Jules: Οι τελευταίες 9 ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες για τον οδηγό μας και την οικογένειά του.Ένας μεγάλος αριθμός από προκλήσεις έπρεπε να ξεπεραστεί. Η κατάσταση παραμένει δύσκολη, λόγω των πολλάπλών εγκεφαλικών κακώσεων και αιμοατομάτων που έχει υποστεί ο Jules» και η ανακοίνωση συνεχείζει:

«Ο Jules παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση . Η οικογένεια του συνεχίζει να έχει την παρηγοριά των σκέψεων και των προσευχών πολλών οπαδών του και αυτό, ήταν κάτι πολύ σημαντικό για τους γονείς τού Jules και τους φίλους που είναι επίσης στο νοσοκομείο.H οικογένεια θα δώσει περισσότερες ιατρικές ενημερώσεις όταν είναι απαραίτητο».