ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Πρόσκληση Webber στον Button για το WEC

F1: Πρόσκληση Webber στον Button για το WEC

Ο πρώην οδηγός της Red Bull Racing και νυν οδηγός της Porsche στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Mark Webber, κάλεσε μέσω Twitter τον Jenson Button να αγωνιστεί στο World Endurance Championship.

Η McLaren παραμένει αναποφάσιστη για το ποιους οδηγούς θα έχει στην ομάδα της το 2015. Οι φήμες οργιάζουν και όπως όλα δείχνουν είναι ο Jenson Button, αυτός που θα φύγει, μετά από τέσσερα χρόνια στην ομάδα και 15 χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1.

Στην αρχή ήταν ο manager του Button, ο οποίος είχε δηλώσει πως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση αν ο Button φύγει από την F1. Μετά και ο ίδιος ο Button έγραψε στη σελίδα του στο Twitter: «Ελπίζω σύντομα να μπορώ να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες για το μέλλον μου».
Την απάντηση του την έστειλε ο Mark Webber, που αγωνίζεται ήδη στο WEC. Ο Αυστραλός μέσω του Twitter κάλεσε τον Button να τον ακολουθήσει στις πίστες του πρωταθλήματος αντοχής.

«Απλά υπέγραψε επιτέλους το συμβόλαιο για sportscar και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Θα ήταν υπέροχο να σε έχω μαζί μου ή και ως αντίπαλο του χρόνου» έγραψε ο Webber.

Προς το παρόν η McLaren δηλώνει πως θα ανακοινώσει το lineup της για το 2015 πριν το Grand Prix του Αμπού Ντάμπι οπότε είναι αρκετά πιθανό να έχουμε ανακοινώσεις αρκετά σύντομα.

Σχετικές ειδήσεις