ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Suzuki: Νέες τιμές για το Swift

Suzuki: Νέες τιμές για το Swift

Με τις νέες «fun» τιμές του Swift, η διασκέδαση της οδήγησης γίνεται πιο προσιτή προς όλους.

Το Suzuki Swift, ένα από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα στην κατηγορία του, προσφέρεται με ακόμα χαμηλότερες τιμές. Σύμφωνα με τον νέο τιμοκατάλογο που ισχύει σε όλους τους αντιπροσώπους της Σφακιανάκης Α.Β.Ε.Ε. το αναβαθμισμένο και πλήρες supermini της Suzuki είναι πιο προσιτό, για να μπορούν όλοι να... επιστρέψουν στη διασκέδαση.

Το νέο Swift διατίθεται πλέον σε νέες τιμές που ξεκινούν από €10.590, με όφελος απόσυρσης και Easy Bonus, ενώ φυσικά διαθέτει γραπτή 5ετή εγγύηση, συνθέτοντας έτσι ένα μοναδικό σύνολο, με πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης, αξιοπιστία και δυναμική συμπεριφορά στο δρόμο.

Στο νέο τιμοκατάλογο πέρα από την βασική τιμή του 1.2 GL των 94 ίππων, υπάρχουν επίσης οι πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις GLX που ξεκινούν από τα €11.810. Το πετρελαιοκίνητο 1.3 Diesel των 75 ίππων, ξεκινά από τα €12.350 στην 3θυρη έκδοση GL και τα €13.600 στην GLX. Σε αντίστοιχα μειωμένες τιμές προσφέρονται και όλες οι 5θυρες εκδόσεις.

Θυμίζουμε πως όλες οι εκδόσεις του Swift πληρούν τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές ρύπων και πληρούν τα όρια του Πράσινου Δακτυλίου της Αθήνας, όντας από τα «καθαρότερα» μοντέλα της κατηγορίας του. Για να χαίρεστε τη fun πλευρά της ζωής, παντού και πάντα!

Σχετικές ειδήσεις