ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΚΤΜ: Η οικογένεια Adventure σε νέους δρόμους (photos)

ΚΤΜ: Η οικογένεια Adventure σε νέους δρόμους (photos)

Τα μοντέλα KTM 1290 Super Adventure & KTM 1050 Adventure συμπληρώνουν τα επιτυχημένα μοντέλα KTM 1190 ADVENTURE και δημιουργούν μία νέα κατηγορία μοτοσυκλετών.

Η KTM αποκαλύπτει την ισχυρότερη από ποτέ οικογένεια Adventure με τα μοντέλα KTM 1290 SUPER ADVENTURE και KTM 1050 ADVENTURE να συμπληρώνουν την δυναμική και γκάμα των KTM 1190 ADVENTURE και 1190 ADVENTURE R για το 2015.

Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας και ανάπτυξης, η καινούρια γκάμα Adventure χρησιμοποιεί καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά από την πείρα της την οποία συνδυάζει με την «READY TO RACE» φιλοσοφία της και δημιουργεί πιο δυναμικές, πιο ασφαλείς και ποιο διασκεδαστικές μοτοσυκλέτες από ποτέ.

Η KTM 1290 SUPER ADVENTURE έρχεται για να επαναπροσδιορίσει την έννοια της πολυτελούς ταξιδιωτικής εμπειρίας στους δύο τροχούς. Εξοπλισμένη με κινητήρα 160 ίππων, ημι-ενεργητικές αναρτήσεις, LED φώτα στροφής, cruise control, προαιρετικό hill hold control, η KTM παρουσιάζει μια μοτοσυκλέτα με ενσωματωμένη υψηλή τεχνολογία ως προς τις επιδόσεις, την άνεση, την ευκολία, σε συνδυασμό πάντα με την απαράμιλλη δυναμική.

Η KTM 1050 ADVENTURE δεν διαθέτει ούτε υπερβολική δύναμη, (95 ίππους) ούτε εξοπλισμό. Απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν μια ταξιδιωτική enduro μοτοσυκλέτα που προσφέρει καθαρή αγνή απόλαυση και άνεση για μεγάλες αποστάσεις αλλά με ένα πλαίσιο το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί σε διαδρομές με στροφές ή απλώς σε μανούβρες μέσα στην πόλη ξεφεύγοντας από το κυκλοφοριακό χάος.

Σχετικές ειδήσεις