ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

2ο Trail Ride 2015: Κυνηγώντας το χιόνι

2ο Trail Ride 2015: Κυνηγώντας το χιόνι

Το σκηνικό του 2ου Trail Ride είναι ήδη κάτασπρο, αν τα χιόνια λιώσουν θα δώσουν την θέση τους στην λάσπη και η διαδρομή της 1ης Μαρτίου θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα ακόμη και στα απλά περάσματα της.

Την Κυριακή, 1 Μαρτίου, το 2ο Trail Ride του 2015 ξεκινά από το κλασσικό για τις διοργανώσεις Limit Up στο Κρυονέρι. Η διαδρομή θα κατευθυνθεί προς την βορειοανατολική Αττική, και θα έχει μήκος 100 χωμάτινα χιλιόμετρα, με αρκετές παρακάμψεις στις λίγες δυσκολίες.

Στόχος ΟΛΩΝ είναι να ολοκληρωθεί η διαδρομή, και αφού πλέον οι συμμετέχοντες δεν έχουν αντίπαλο το χρονόμετρο, τι πιο ωραίο από την χαρά του τερματισμού; Στον τερματισμό στο Κρυονέρι θα πάρουν μετάλλιο ΟΛΟΙ οι τερματίσαντες, και θα βραβευτούν οι σημαντικότερες και πιο ιδιαίτερες παρουσίες, οι μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες, η πιο παλιά, οι Rookies, οι πιο χαμένοι, οι πιο λερωμένοι κτλ...

Η πλοήγηση μπορεί να γίνει με RoadBook ή με GPS, αλλά και με καλή... παρέα! Και φυσικά μπορούν να συμμετέχουν όλων των ειδών οι μοτοσυκλέτες που διαθέτουν στοιχειωδώς χωμάτινα ελαστικά, Γουρούνες – Quad / ATV, αυτοκίνητα 4Χ4 αλλά και ποδήλατα σε μια επιλεγμένη μικρότερη αγωνιστική διαδρομή στα πέριξ του Κρυονερίου.

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 5+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 10€ για τα ποδήλατα – για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Φωτογραφία: Δημοσθένης Παπαδόπουλος

Σχετικές ειδήσεις