ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Χειμερινές Δοκιμές –Βαρκελώνη: Μία βλάβη τελειώνει την McLaren

F1 Χειμερινές Δοκιμές –Βαρκελώνη:  Μία βλάβη τελειώνει την McLaren

Μόλις 21 γύρους κράτησε η πέμπτη ημέρα δοκιμών της McLaren, καθώς ένα πρόβλημα στην MGU-K οδήγησε σε αντικατάσταση του κινητήρα της Honda.

Δεν ξεκίνησε καλά το δεύτερο session των χειμερινών δοκιμών της McLaren Honda. Το μονοθέσιο έμεινε μόνο 21 γύρους στην πίστα, όταν παρουσιάστηκε πρόβλημα στη μονάδα του συστήματος ανάκτησης ενέργειας. Το πρόβλημα της McLaren-Honda οφείλεται σε ένα μονωτικό εξάρτημα του συστήματος MGU-K (βελτίωση του KERS ή σύστημα ανάκτησης ενέργειας) το οποίο θα επισκευαστεί και θα φτάσει στην πίστα της Βαρκελώνης το Σάββατο.

Ο Jenson Button, έμεινε μόλις τέσσερις ώρες στην πίστα και μετά έμεινε για τις υποχρεώσεις του για τις δημόσιες σχέσεις.

Μοναδική παρηγοριά για την ομάδα ο βελτιωμένος ρυθμός του αυτοκίνητου, όσο ήταν στην πίστα, σε σχέση με τις επιδόσεις του στις δοκιμές της Χερέθ.

Οι δηλώσεις από την ομάδα ήταν (όπως ήταν φυσικό) οι τετριμμένες: «Τέτοια ζητήματα είναι όλα μέρος των δοκιμών» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε προσωρινά (η αντικατάσταση του εξαρτήματος θα γίνει το Σάββατο) το πρόβλημα και να επιστρέψουμε με τον Fernando Alonso πίσω από το τιμόνι.»

Σχετικές ειδήσεις