ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Νέο ιατρικό τεστ για τον Alonso

F1: Νέο ιατρικό τεστ για τον Alonso

O Fernando Alonso, οδήγησε για δύο ημέρες (17 και 18 /3) στον προσομοιωτή της McLaren και θα υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο της FIA την Κυριακή (22/3), πριν αναχωρήσει για την Μαλαισία.

Ο Ισπανός συνεχίζει την προπόνησή του στο Woking πραγματοποιώντας δοκιμές στον προσομοιωτή της ομάδας ενώ συνεχίζει τα τεστ αντανακλαστικών και φυσικής κατάστασης.


Ο Fernando Alonso συνεχίζει την προπόνησή του ώστε να επιστρέψει στο cockpit της MP4-30 και βρίσκεται στο Woking για δοκιμές αλλά και τεστ κοπώσεως στα κεντρικά της McLaren. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ισπανός θα οδηγήσει μονοθέσιο F1, έστω και στον προσομοιωτή, μετά το ατύχημα που είχε στις δοκιμές της Βαρκελώνης. Ο Alonso την Τρίτη (17/3) συνάντησε τους επικεφαλής της McLaren και συζήτησε μαζί τους.


Αν τα τεστ στον προσομοιωτή εξελιχθούν καλά, ο Alonso θα περάσει και από τα τεστ της Διεθνούς Ομοσπονδίας ώστε να πάρει έγκριση ότι μπορεί να οδηγήσει το μονοθέσιομ της ομάδας στα Grand Prix της F1 και τον αγώνα της Μαλαισίας.

Όλες αυτές τις ημέρες ο Alonso μας ενημέρωνε πρωί και βράδυ μέσω των σελίδων του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το πρόγραμμα του και πόσο θέλει να επιστρέψει στους αγώνες και την ομάδα του.

Σχετικές ειδήσεις