ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ferrari: Η υπερβολική ταχύτητα και η αστεία δικαιολογία του Balotelli

Ferrari: Η υπερβολική ταχύτητα και η αστεία δικαιολογία του Balotelli

Ο Mario Balotelli συνελήφθη για υπερβολική ταχύτητα στο νησί Merseyside της Βρετανίας και μετά από ερήμην καταδίκη του, η αστυνομία του πήρε το δίπλωμα για 28 ημέρες. Όμως η δικαιολογία του Ιταλού ήταν αυτή που τρέλανε τους αστυνομικούς.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ πιάστηκε να οδηγεί με 174,4 χλμ στο νησί Merseyside της Βρετανίας. Όταν οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του βεβαίωσαν την παράβαση εκείνος είπε πως δεν ήξερε με πόσα μίλια «έτρεχε» γιατί το ταχύμετρο στην (αριστεροτίμονη Ιταλικών προδιαγραφών) Ferrari του έχει βαθμονομηθεί σε χιλιόμετρα. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, εισέπραξε γέλια, κλήση, πρόστιμο και μία δικάσιμη στην οποία δεν εμφανίστηκε και καταδικάστηκε ερήμην.

Ο 24χρονος δεν παρέστη στο δικαστήριο, όπως όφειλε και καταδικάστηκε σε 28 ημέρες απαγόρευση οδήγησης και 1.098 ευρώ (800 λίρες) πρόστιμο. Ο Ιταλός διεθνής, ο οποίος κερδίζει περίπου 151.082 ευρώ την εβδομάδα στο Anfield, δεν εμφανίστηκε στο Ειρηνοδικείο του Wirral. Ο δικηγόρος του, Mik Hogan, είπε στους δικαστές πως ο Balotelli δεν ήταν παρόν γιατί δεν πήρε την κλήτευση.

Μπορεί αυτή να είναι η πρώτη του... καταδίκη στην Βρετανία, όμως οι Ιταλοί αστυνομικοί ακόμη τον... ψάχνουν για παραβάσεις και πρόστιμα που φτάνουν τα 10.991 ευρώ. Πάντως ο δικηγόρος του περισσότερο νοιάστηκε για τις 28 ημέρες, που ο πελάτης του δεν θα οδηγεί παρά για τις 800 λίρες και δήλωσε: «Ο κ Balotelli είναι σε μια ευχάριστη ή δυσάρεστη θέση να είναι κάτι σαν διασημότητα. Η απώλεια της ικανότητας του να οδηγεί, θα έχει επιπτώσεις στην προστασία της ιδιωτικής του ζωής ».


Φυσικά οι δικαστές δεν δέχτηκαν τη δικαιολογία και του αφαίρεσαν το δίπλωμα για 28 ημέρες.

Σχετικές ειδήσεις