ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Red Bull X-Fighters : Τα Λατομεία Διονύσου γίνονται αρένα

Red Bull X-Fighters : Τα Λατομεία Διονύσου γίνονται αρένα

Στα πλαίσια της παρουσίασης για την Ελληνική διοργάνωση του Red Bull X-Fighters στις 12 Ιουνίου, βρεθήκαμε στα Λατομεία Διονύσου. Εκεί θα γίνει για πρώτη φορά (στην ιστορία του θεσμού) αγώνας σε πολλαπλά επίπεδα.

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις εργασίες αναμόρφωσης και δημιουργίας του τερέν για τον δεύτερο αγώνα της περιοδείας των X-Fighters αλλά και να αντιληφθούμε πόσο μεγάλο είναι αυτό το εγχείρημα. Το λατομείο είναι ενεργό συνεχίζει να παράγει το πολύ γνωστό αλλά και πολύτιμο μάρμαρο και παράλληλα διαμορφώνεται σε μία πίστα / αρένα όπου 12 αναβάτες θα προσφέρουν απίστευτο θέαμα.

Βλέποντας τις εργασίες να έχουν ξεκινήσει στα Λατομεία Διονύσου, φανταζόμαστε ένα επιβλητικό και πάνω από όλα όμορφο χώρο, που θα θαυμάσουν αναβάτες και θεατές. Ζήσαμε για λίγο την 3D εμπειρία ενός αγώνα με την βοήθεια της μάσκας εικονικής πραγματικότητας.

Όπως μας ανακοίνωσαν οι ιθύνοντες της διοργάνωσης, θα τοποθετηθούν για πρώτη φορά στο Red Bull X-Fighters νέες ράμπες για περισσότερη ώθηση και για μεγαλύτερα σε ύψος άλματα.

Εμείς απλά μετράμε αντίστροφα και βλέπουμε τα Videos στο διαδίκτυο. Μην ξεχάσετε να πάρετε έγκαιρα τα εισιτήρια σας. Όσοι δεν προλάβετε ο αγώνας θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση από την τηλεόραση Novasports 1 HD και του ΣΚΑΪ .

Σχετικές ειδήσεις