ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Harley Davidson: Νέα ισχυρή γκάμα για το 2016

Harley Davidson: Νέα ισχυρή γκάμα για το 2016

Το Iron 883, Forty-Eight, τα S Series Cruisers με κινητήρα Twin Cam 110 και το Road Glide Ultra είναι τα νέα μοντέλα.

Δύο νέα επιβλητικά Dark Custom μοντέλα, η πιο ισχυρή γκάμα cruiser στην ιστορία της εταιρίας και μια ευρεία σειρά από αισθητικές αναβαθμίσεις σε όλη την γκάμα, προστίθενται στη δυναμική παρουσία της νέας σειράς μοντέλων της Harley-Davidson για το 2016.

Τα κυριότερα σημεία των μοτοσικλετών της Harley-Davidson για το 2016 είναι τα ακόλουθα:

  • Τα νέα Iron 883 και Forty-Eight ισχυροποιούν την κυριαρχία της Harley-Davidson στην κατηγορία Dark Custom με μοτοσικλέτες που είναι εμπνευσμένες από το επαναστατικό πνεύμα του παρελθόντος, συνδυάζοντας αρμονικά τη σύγχρονη σχεδίαση και τις νέες αναρτήσεις, που προσφέρουν επιπλέον άνεση.
  • Η νέα οικογένεια S series με cruisers περιορισμένης παραγωγής, διαθέτει άφθονη ισχύ και μοναδικό στυλ. Το Fat Boy S και το Softail Slim S συνδυάζουν τα υψηλής αισθητικής φινιρίσματα με τον εντυπωσιακό κινητήρα Screamin’ Eagle Twin Cam 110 και προσφέρουν μοναδικό στυλ και δυνατές επιδόσεις.
  • Οι υψηλής απόδοσης Twin Cam 103 κινητήρες που μέχρι πρόσφατα ήταν διαθέσιμοι μόνο στις Touring μοτοσικλέτες της Harley-Davidson, πλέον αναβαθμίζουν και παρέχουν εντυπωσιακή δύναμη σε όλα τα Softail μοντέλα, τα οποία αποτελούν την πιο ισχυρή γκάμα cruiser στην ιστορία της Harley-Davidson.
  • Η ταξιδιωτική επανάσταση του Project RUSHMORE επεκτείνεται με την επανακυκλοφορία του Road Glide Ultra.

Σχετικές ειδήσεις