ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνηση 2015: Η Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου

Αυτοκίνηση 2015: Η Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου

Καθώς η 66η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη ΙΑΑ(17-27 Σεπτεμβρίου), μπαίνει στην τελική ευθεία, δείτε μερικά σημαντικά στοιχεία για την Έκθεση Αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως 21 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα στοιχεία, τα νέα μοντέλα που ενδιαφέρουν την ελληνική αγορά, αμέσως μετά την Φρανκφούρτη, θα έρθουν στην Ελλάδα για την πρεμιέρα τους στο έδαφος της πατρίδας μας.

Στην Αυτοκίνηση 2015 αναμένεται, να συμμετάσχει η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών που εκπροσωπούν στην Ελλάδα τις δημοφιλείς αυτοκινητοβιομηχανίες. Επίσης, θα υπάρχουν και τα προϊόντα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και την συντήρηση του.

Το ενδιαφέρον των εκθέτων είναι μεγάλο, γιατί έχει εκτιμηθεί από το σύνολο του κλάδου, η αξία της έκθεσης, καθώς και η μεγάλη δυνατότητα προβολής των προϊόντων τους, μέσα από την μοναδική διοργάνωση υψηλού επιπέδου, που γίνεται σε ελληνικό έδαφος.

Παράλληλα σε συνεργασία με τους εκθέτες, δημιουργούμε όλες τις προϋποθέσεις, για την καλύτερη δυνατή προβολή των προϊόντων, καθώς και την άνεση των επισκεπτών. Ειδικευμένοι αρχιτέκτονες και τεχνίτες, έχουν αναλάβει την αναβάθμιση του χώρου και την εξασφάλιση της κατάλληλης αισθητικής.

Σχετικές ειδήσεις