ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το SX της Αθήνας επιστρέφει

Το SX της Αθήνας επιστρέφει
Ανανεωμένο , το Athens Supercross., έρχεται τον Οκτώβριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το αγαπημένο μας event αποκτά στοιχεία από το αμερικανικό SX...

Ανανεωμένο , το Athens Supercross., έρχεται τον Οκτώβριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το αγαπημένο μας event αποκτά στοιχεία από το αμερικανικό SX και το παγκόσμιο ΜΧ.

Ο Αγώνας θα αποτελέσει το φινάλε ενός πρωτότυπου 4ήμερου αφιερωμένου στην μοτοσυκλέτα στις 6,7,8,9 Οκτωβρίου στο οποίο αναμένετε να προσέλθουν περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες. Το 4ήμερο θα έχει την «υποστήριξη» του Monster Energy.

Με καινούργια αγωνιστική δομή, νέα σύγχρονη και εντυπωσιακή σχεδίαση, αναβάτες από όλον τον κόσμο, Freestyle που θα κόψει ανάσες, Junior Supercross, Baby cross, ΒΜΧ show, πολύ μουσική και δυνατά φώτα, το Monster Energy Athens Supercross θα φέρει στην αρένα του ΣΕΦ 3000 μ² επιλεγμένου χώματος ώστε να την μετατρέψει στην πλέον απαιτητική και θεαματική πίστα Supercross. Το Σάββατο 8 & την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ένα δυναμικό κοινό, κάθε ηλικίας, από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, θα παρακολουθήσει ένα μοναδικό γεγονός, με είσοδο από 15€!

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr