ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οριστικό διαζύγιο Χαίντφελντ - Renault

Οριστικό διαζύγιο Χαίντφελντ - Renault
Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και δεν θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια...

Διαζύγιο κοινή συναινέση θα πάρουν τελικά ο Νικ Χαίντφελντ και η Renault. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και δεν θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια. Η βρετανική ομάδα αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Γερμανό πιλότο με τον Μπρούνο Σένα στην έναρξη του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος.

«Προφανώς είμαι απογοητευμένος που αποχωρώ από τη Lotus Renault στα μέσα της σεζόν. Νομίζω πως θα μπορούσα να συνεισφέρω ακόμη πολλά στην ομάδα, αλλά πρέπει να δω τα πράγματα όπως είναι και να κοιτάξω το μέλλον μου. Πήραμε τη σωστή απόφαση, επιλέγοντας να βάλουμε εδώ ένα τέλος. θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους φίλους που έκανα στις εγκαταστάσεις να έχουν ένα επιτυχημένο τέλος της σεζόν. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, πως θα επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο σύντομα», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου.

«Η διαφωνία μας με τον Νικ καλύφθηκε πολύ από τα μέσα ενημέρωσης και τώρα είμαστε χαρούμενοι που βρήκαμε λύση. Είμαστε ευχαριστημένοι για την συνεισφορά του στην ομάδα, αντικαθιστώντας τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα», ανέφερε το «αφεντικό της ομάδας Ερίκ Μπουγιέ.