Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Για το #μένουμεσπίτι: Φτιάξτε στο σαλόνι σας αυτό το σπέσιαλ Dodge Charger!

Newsbomb

Το «Fast 9» αργεί ακόμη, όμως μπορείς να συναρμολογήσεις μόνος σου το Dodge Charger του Dominik Toretto.

Του Γιάννη Σκουφή

Η σειρά των ταινιών του Fast & Furious ήταν να συνεχιστεί με το «Fast 9», η πρεμιέρα του οποίου ήταν προγραμματισμένη για τον Μάιο. Ωστόσο όπως και πολλές άλλες παραγωγές, π.χ. ο νέος James Bond, έτσι και το Fast 9 αναβλήθηκε αφήνοντας τους φανατικούς φίλους του Dominik Toretto και της παρέας του μόνο με τα τρέιλερ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Κι αυτό γιατί η επίσημη πρεμιέρα έχει μετατεθεί έναν ολόκληρο χρόνο πιο αργά, τον Απρίλιο του 2021.

H Lego όμως είχε ήδη προχωρήσει στην παραγωγή ενός νέου κιτ της εξαιρετικής σειράς Technic που είναι αφιερωμένο σε ένα σπέσιαλ Dodge Charger που υποτίθεται πως οδηγεί ο Vin Diesel (στο ρόλο του Toretto). Όπως μπορείτε να δείτε το Charger είναι τόσο «κακό» όσο και ο πρωταγωνιστής του Fast 9, καθώς διαθέτει από μπουκάλες νίτρο για την αύξηση της απόδοσης του κινητήρα μέχρι και μια ειδική μεταλλική κατασκευή που βοηθά στην εκκίνηση στις κόντρες.

Το συγκεκριμένο κιτ του Dodger αποτελείται από 1.077 κομμάτια που συνοδεύονται από ένα πλήρες εγχειρίδιο οδηγών και η κλίμακά του είναι 1:13. Έτσι ολοκληρωμένο έχει μήκος που φτάνει τα 39 εκατοστά, με το πλάτος του να είναι 16 και το ύψος του 11 εκατοστά.

Η τιμή του είναι 110 ευρώ, στη χώρα μας θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Απριλίου, ενώ είναι ότι πρέπει για να περάσει η ώρα στο σπίτι…