Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Καταδίωξη και σύλληψη στην παραλιακή – Η ταχύτητα έφτασε τα 200 χλμ./ώρα (video)

Newsbomb

Εντατικούς ελέγχους κάνει η Τροχαία προκειμένου να προλάβει όσους οργανώνουν κόντρες στην παραλιακή.

Με μαρσαρίσματα στα φανάρια και με ταχύτητες που ξεπερνούσαν ακόμα και τα 200 χιλιόμετρα την ώρα, οι επίδοξοι οδηγοί αγώνων αναζητούσαν αντιπάλους στις στροφές της Βάρκιζας.

Το ρεπορτάζ του Mega, δείχνει το κλιμάκιο της τροχαίας που κατάφερε να προλάβει τους αυτοσχέδιους αγώνες του Σαββάτου (3/10) με εντατικούς ελέγχους σε… πειραγμένες εξατμίσεις και φρενάροντας τους επικίνδυνους ελιγμούς.

Οι έλεγχοι κατάφεραν να λειτουργήσουν αποτρεπτικά. Τη νύχτα του Σαββάτου δεν πραγματοποιήθηκαν αυτοσχέδιοι αγώνες. Διαπιστώθηκαν συνολικά 312 παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Από αυτές, 53 παραβάσεις αφορούσαν σε θόρυβο από τις εξατμίσεις, 56 παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας, μία παραβίαση ερυθρού σηματοδότη. Συνολικά, αφαιρέθηκαν 69 πινακίδες κυκλοφορίες, 78 άδειες κυκλοφορίας και 57 άδειες οδήγησης.

Το σχέδιο «Ερμής» πέτυχε

Ο θάλαμος Επιχειρήσεων Παρακολούθησης Ελέγχου Κυκλοφορίας παρέμενε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε επιφυλακή, καθώς η επικοινωνία με τα κλιμάκια της τροχαίας που βρίσκονταν στους επικίνδυνους δρόμους ήταν συνεχής.