Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δεν θα πιστεύετε πόσο μπορεί να κοστίζει μία πινακίδα κυκλοφορίας

Newsbomb

Η Mansory έχει κατασκευάσει μια πανάκριβη, αναβαθμισμένη εκδοχή της Rolls-Royce Cullinan με μια πινακίδα κυκλοφορίας που κοστίζει τουλάχιστον τα διπλάσια από το ίδιο το αυτοκίνητο.

Του Γιάννη Σκουφή

H Rolls-Royce που βλέπετε είναι μία κατά παραγγελία έκδοση με την ονομασία «Linea D'Oro» που σημαίνει «Χρυσή Γραμμή».

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο που έχει το κορυφαίο βρετανικό SUV είναι η πινακίδα κυκλοφορίας «P 7», που πέρυσι είχε πωληθεί στο Ντουμπάι με το ασύλληπτο ποσό των περίπου 14 εκατομμυρίων ευρώ!

Όσον αφορά την Cullinan αυτή καθαυτή την προσοχή τραβά η ντεγκραντέ διχρωμία του αμαξώματος με το τιρκουάζ να σβήνει προς το πίσω μέρος που είναι μαύρο.

Μαύρο είναι και το καπό από ανθρακονήματα, ένα μέρος της μάσκας και οι γυαλιστερές ζάντες, ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες ταιριάζουν γάντι με το όλο στυλ του Ντουμπάι.

Εννοείται πως δεν λείπουν και οι σχετικές αεροδυναμικές προσθήκες που δίνουν ένα πιο σπορ αέρα στην Cullinan, ενώ το όλο στυλ που φλερτάρει και με το κιτς συμπληρώνεται από τον κρυφό φωτισμό της μάσκας και το Spirit of Ecstasy που είναι από κρύσταλλο

Σχεδόν όλο το εσωτερικό είναι επενδεδυμένο με τυρκουάζ δέρμα που καλύπτει και ένα μεγάλο τμήμα του ταμπλό, δημιουργώντας μια αρμονία ανάμεσα στο αμάξωμα και το διάκοσμο αυτής της ιδιαίτερης Cullinan. Που όπως είπαμε κοστίζει ένα κλάσμα του ποσού που δόθηκε για τις… πινακίδες της.