Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε τι μπορεί να γίνει αν ο πεζός έχει νεύρα… (video)

Newsbomb

Λογομαχίες μεταξύ οδηγών και πεζών συμβαίνουν όλη την ώρα και σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Κάποιες, όπως και η συγκεκριμένη που μπορείτε να δείτε, έχουν και πλάκα!  

Του Γιάννη Σκουφή

Η ιστορία μας εξελίσσεται στην Αυστραλία, όπου σε κάποιο δρόμο ένα αυτοκίνητο πλησιάζει με ταχύτητα σε μια διασταύρωση και αφού έχει ανάψει κόκκινο. Ο οδηγός του δείχνει πως έχει τον έλεγχο αλλά το ότι επιβραδύνει την τελευταία στιγμή εκνευρίζει τον πεζό που μαζί με τον σκύλο του περιμένει για να περάσει απέναντι.

Στη συνέχεια ο πεζός προχωρά «στολίζοντας» με διάφορα τον οδηγό που γελά. Ωστόσο έχει θολώσει τόσο πολύ από τα νεύρα του που δεν βλέπει μπροστά του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο στύλο του φαναριού. Η ντροπή και η αμηχανία είναι μεγάλες και έτσι ο πεζός στρέφεται ξανά στον οδηγό, αλλά τελικά πρυτανεύει η λογική και όλα τελειώνουν ομαλά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Εσείς ποια πιστεύετε πως θα ήταν η κατάληξη ενός τέτοιου συμβάντος στην χώρα μας; Ας το αφήσουμε καλύτερα διότι οι περισσότεροι αγνοούμε την ύπαρξη και την έννοια της διάβασης, ενώ και εκεί που υπάρχει η προτεραιότητα τελικά είναι μόνο για έναν και αυτό είναι το αυτοκίνητο ή η μοτοσικλέτα. Ίσως τελικά να έχουν δίκιο όσοι λένε πως το μόνο σημείο που ένας πεζός στην Ελλάδα έχει το θάρρος να διασχίσει αμέριμνος μια διάβαση είναι έξω από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος…