Πώς να «απενοχοποιήσουμε» το γιορτινό τραπέζι;

Πώς να «απενοχοποιήσουμε» το γιορτινό τραπέζι;

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Φανή Πρεβέντη σας συμβουλεύει...

Γαλοπούλα, τυριά, αρνάκι, κατσικάκι, περίτεχνα ορεκτικά, ποτά και φυσικά... ακαταμάχητα γλυκίσματα!

Πώς θα τα διαχειριστούμε;

Η λύση ονομάζεται "λίγο απ' όλα". Πάρτε ένα μεγάλο πιάτο και χωρίστε το νοητά στη μέση. Γεμίστε το μισό πιάτο με πολύχρωμη σαλάτα. Το υπόλοιπο μισό πιάτο γεμίστε το με ό,τι επιθυμείτε! Απολαύστε με μέτρο, γεμίστε το στομάχι σας χωρίς υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία και να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο: queen.gr