FUN TIME

Αύξηση στα διαζύγια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Αύξηση στα διαζύγια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Χρόνο με το χρόνο, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τείνει να γίνει η ημέρα του… διαζυγίου! Σύμφωνα με νέα έρευνα...

Χρόνο με το χρόνο, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τείνει να γίνει η ημέρα του… διαζυγίου! Σύμφωνα με νέα έρευνα, στις Ηνωμένες Πολιτείες ο αριθμός των ζευγαριών που υποβάλλουν αίτηση διαζυγίου τη 14η Φεβρουαρίου και την περίοδο πριν και μετά από αυτή αυξάνεται ταχύτατα.

Στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την ιστοσελίδα Αvvo.com, δείχνουν ότι τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρείται αύξηση στο ποσοστό των αιτήσεων για διαζύγιο που υποβάλλονται την συγκεκριμένη ημέρα και περίοδο του χρόνου.

Η Κέλι Τσανγκ, δικηγόρος από το Λος Αντζελες στις Ηνωμένες Πολιτείες, επίσης διαπιστώνει αύξηση στις αιτήσεις για διαζύγιο που φθάνουν στο γραφείο της αμέσως μετά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. «Αυτό μπορεί να αποδοθεί σε δύο μεγάλες ομάδες ανθρώπων: σε όσους έχουν πάρει την απόφαση να χωρίσουν την Πρωτοχρονιά και καθυστερούν τη διαδικασία για έναν μήνα και σε όσους ανάλογα με τις πράξεις του συντρόφου τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποφασίζουν είτε να συμφιλιωθούν μαζί του είτε να υποβάλουν αίτηση διαζυγίου» είπε.