FUN TIME

Ξανθιά δίμετρη κόντρα στην ....κρίση

Ξανθιά δίμετρη κόντρα στην ....κρίση
Μια ξανθιά δίμετρη σεξοβόμβα περιπλανιέται σε μια πολυτελή βίλα, αισθάνεται μοναξιά και αποφασίζει να απελευθερωθεί αρχίζοντας....

Μια ξανθιά δίμετρη σεξοβόμβα περιπλανιέται σε μια πολυτελή βίλα, αισθάνεται μοναξιά και αποφασίζει να απελευθερωθεί αρχίζοντας να βγάζει τα ρούχα που τη βαραίνουν μένοντας μόνο με τα σέξι εσώρουχά της ενώ το κοινό τη παρακολουθεί να κινείται στο χώρο.

Το παραπάνω concept δεν είναι σενάριο ταινίας πορνό (θα μπορούσε κάλλιστα με τις απαραίτητες πινελιές) αλλά αποτελεί τη κεντρική ιδέα πίσω από διαφημιστικό σποτ μεσιτικού γραφείου στην Αυστραλία.

Πρόκειται για την "Neo Property" η οποία σκέφτηκε να προωθήσει ένα ακίνητο στα προάστια του Sorrento με έναν έξυπνο και μαρκετίστικο τρόπο χρησιμοποιώντας τι άλλο από ένα λάγνο θηλυκό που πάντα καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του.

Όπως ήταν φυσικό το ακίνητο έχει γίνει ανάρπαστο και το βίντεο έχουν δει στο διαδίκτυο πάνω από 20.000 άτομα ανά το κόσμο.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του γραφείου το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπά με πλήθος κόσμου να ρωτά για το σπίτι...και όχι μόνο.

Ο Ίαν Άνταμς της Neo Property που εμφανίζεται στο βίντεο μαζί με τον συνάδελφό του Άντριαν Τζένκινς υποστηρίζει τη κίνησή τους.

"Μερικές φορές η επιχείρηση έχει ένα υπερβολικά σοβαρό προφίλ. Έτσι όπως έχει η αγορά σήμερα πρέπει να κάνουμε τη διαφορά και πλέον τα παραδοσιακά εργαλεία μάρκετινγκ δεν αρκούν", τονίζει, προσθέτοντας ότι ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.

"Αν και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου είναι συντηρητικός ωστόσο χάρηκε με την απήχηση που είχε στο κόσμο", συμπληρώνει.

Ο Άνταμς υποστηρίζει ότι το βίντεο δεν είναι χυδαίο, επισημαίνοντας ότι τα παιδιά μπορούν να δουν χειρότερα στο διαδίκτυο. "Αυτό αφορά απλά τη πώληση ενος προϊόντος", είπε.

Από το news247.gr