FUN TIME

Νέες φήμες για χρεώσεις του Facebook - Τι ισχύει;

Νέες φήμες για χρεώσεις του Facebook - Τι ισχύει;

Σύμφωνα με νέες φήμες που κυκλοφόρησαν, το Facebook, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έχει συγκεντρώσει πάνω από1 δισεκατομμύριο λογαριασμούς και έχει εισάγει πολλές καινοτομίες στο πεδίο της διαδικτυακής επικοινωνίας, ετοιμάζεται να κάνει μια σημαντική αλλαγή

Όπως αναφέρουν οι φήμες, οι οποίες όμως δεν φαίνεται να ισχύουν, από τις αρχές του Σεπτέμβρη (01/09/2013) η δημιουργία καινούριου προφίλ ή η διατήρηση του ήδη υπάρχοντος θα κοστίζει 5$ Η.Π.Α ( 3,8 € ). Όπως κάποια blogs υποστηρίζουν, δεν έχει διασαφηνισθεί ακόμα αν η χρέωση αυτή είναι για απεριόριστο χρόνο ή είναι μια μορφή ετήσιας ή ακόμα και μηνιαίας συνδρομής που θα καλούνται οι χρήστες να καταβάλλουν ανά τακτά διαστήματα ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες του Facebook. Αρκετά μεγάλη παράλειψη αν σκεφτεί κανείς πως ήδη έχει γνωστοποιηθεί πως οι δυνατοί τρόποι καταβολής αυτών των τεσσάρων (σχεδόν) ευρώ θα είναι μέσω PayPal, πιστοτικών καρτών Visa, MasterCard και Diners, καθώς και μέσω SMS.

Ανάλογες βέβαια φήμες έχουν κυκλοφορήσει και στο παρελθόν, χωρίς κάτι να εφαρμοστεί. Οπότε μέχρι τουλάχιστον να ανακοινωθεί κάτι επίσημα, το Facebook παραμένει δωρεάν για όλους.