Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Το «βουνό του σεξ» όπου άγνωστοι το κάνουν για καλή... τύχη!

Newsbomb

Καλωσορίσατε στο «Βουνό του Σεξ». Ένας απομακρυσμένος θρησκευτικός χώρος στην Ινδονησία όπου παντρεμένοι, νοικοκυρές και κυβερνητικοί αξιωματούχοι κάνουν τελετουργικό σεξ με αγνώστους, το οποίο πιστεύεται ότι θα τους φέρει καλοτυχία…

Ένα από τα πιο παράξενα και καλύτερα φυλαγμένα μυστικά της χώρας στο Gunung Kemukus της Κεντρικής Ιάβα, όπου το προγαμιαίο σεξ θεωρείται ταμπού.

Εκεί όπου συρρέουν χιλιάδες προσκυνητές από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τάξεις, προκειμένου να συνευρεθούν σεξουαλικά - με άτομα που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ - στο «Ναό του Έρωτα», πιστεύοντας ότι μετά θα έχουν καλύτερη τύχη στη ζωή τους.

Μόνο που δεν αρκεί μόνο μία φορά. Οι… πιστοί θα πρέπει να κάνουν έρωτα επτά διαδοχικές φορές κάθε 35 ημέρες!

Σε μια ιδιαίτερα… ερωτική μάλιστα νύχτα στην κορυφή του ιερού Βουνού - όπου τα σεξουαλικά αυτά τελετουργικά «κολάζουν» από το 16ο αιώνα σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια ή όπου… κάτσει - μπορεί να σκαρφαλώσουν μέχρι και 8.000 άτομα!

Και όπως είναι φυσιολογικό, από τη στιγμή που οι περισσότεροι από τους… προσκυνητές είναι γένους αρσενικού, τα... κενά αναλαμβάνουν να καλύψουν ιερόδουλες, οι οποίες κάνουν χρυσές δουλειές.