FUN TIME

Επιτέλους τα κατάφερε: Ο Κουάσι… Μόδος είναι πλέον ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου! (video+photos)

Επιτέλους τα κατάφερε: Ο Κουάσι… Μόδος είναι πλέον ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου! (video+photos)

Μετά από χρόνια επίπονων προσπαθειών και αμέτρητων ωρών σε κέντρα αισθητικής και καλλωπισμού, ο σκύλος της καρδιάς μας που έρχεται κοντά σας (ακόμα και αν δεν σας ξέρει) στο Κουάσι Μόδος, αποτίναξε την ταμπέλα του loser (της δεύτερης θέσης) και ανέβηκε επιτέλους στην πρώτη θέση του βάθρου!

Είναι και επίσημα ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου, όπως προέκυψε από τον αναγνωρισμένο διαγωνισμό που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Καλιφόρνια. Ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα συνονόματος του πρωταγωνιστή του μυθιστορήματος του Βίκτορ Ουγκώ, «Η Παναγία των Παρισίων», βρίσκεται ανάμεσά μας τα τελευταία 10 χρόνια. Όλα με ένα εκ γενετής ελάττωμα που τον κάνει καμπούρη, αλλά και τόσο ξεχωριστό!

Παρά το γεγονός ότι η ζωή τού φέρθηκε τόσο άδικα, ο Κουάσι Μόδος βρήκε τη θαλπωρή και την αγάπη στην οικογένεια της κτηνιάτρου Virginia Sayre που τον υιοθέτησε, αφού είχε εγκαταλειφθεί σε ένα καταφύγιο ζώων.

«Μπορεί η εμφάνισή μου να είναι λίγο… ανησυχητική για κάποιους - ένας κάποτε πήδηξε πάνω από ένα αυτοκίνητο για να τρέξει μακριά μου επειδή νόμισε πως ήμουν ύαινα ή “διάβολος της Τασμανίας” – ωστόσο μόλις με γνωρίσουν καλύτερα, τούς κερδίζω με την προσωπικότητά μου», αναφέρει ο ίδιος ο Κουάσι στο βιογραφικό του και ποιος μπορεί να τον αμφισβητήσει;

«Επιλέχθηκε γιατί συνειδητοποιήσαμε ότι είναι η επιτομή της τελειότητας όταν αναφερόμαστε στην ασχήμια», ανέφερε ο επικεφαλής των κριτών, Brian Sobel, επιβεβαιώνοντας πως μετά τον πολυπόθητο τίτλο οι… Εσμεράλδες σκυλίτσες σχηματίζουν ουρές πίσω από τα σκέλια του Κουάσι.

Και κρίνοντας από τις φωτογραφίες στο gallery, ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα σκληρός και πραγματικά... άσχημος!