FUN TIME

Δείτε το μυστικό που κρύβεται πίσω από τη διάσημη κίνηση του Michael Jackson (photos)

Δείτε το μυστικό που κρύβεται πίσω από τη διάσημη κίνηση του Michael Jackson (photos)

Γκρεμίστηκε ένας μύθος!

Ο Michael Jackson είναι αναμφισβήτητα ο πιο διάσημος τραγουδιστής όλων των εποχών. Η επιρροή που άσκησε είναι εμφανής μέχρι σήμερα πολλά είδη της μουσικής. Θυμάστε το τρομερό moon walk που έκανε για το τραγούδι Smooth Criminal; Τη φοβερή φιγούρα που βλέπετε στην εικόνα που φαινομενικά ήταν ενάντια στους νόμους της βαρύτητας;

Δείτε όμως παρακάτω πως κατάφερε να την κάνει!

2e526ea114c43195bd7a3e51803ff207

Το 1992 ο Michael Jackson συνεργάστηκε με τους Michael Bush και Dennis Tompkins, για να δημιουργήσουν τα μαγικά παπούτσια, που θα έδιναν στον Michael Jackson την αίσθηση ότι επιπλέει. Φυσικά φρόντισαν τα παπούτσια αυτά να είναι γυαλιστερά και μοδάτα.

Το πάνω μέρος του παπουτσιού τροποποιήθηκε, ώστε να κρατάει σταθερούς τους αστραγάλους του τραγουδιστή, ενώ ταυτόχρονα να μπορεί να είναι και ευλύγιστος.

Το τακούνι ήταν το πιο ενδιαφέρον μέρος του παπουτσιού. Είχε την ικανότητα να κρατάει το παπούτσι τελείως προσγειωμένο στο έδαφος. Με αυτόν μπορούσε να γέρνει τόσο μπροστά, χωρίς να πέφτει.

5d1b8919861ca1704a4bea3993ca80e5

Η κίνηση αυτή άλλαξε για πάντα την μουσική και τις χορευτικές κινήσεις, ενώ παρέμενε για πολλά χρόνια ένα μυστήριο. Από τότε ξεκίνησε η τάση του να χρησιμοποιείς διάφορες εφευρέσεις μαζί με χορευτικές φιγούρες, για να προκαλέσεις ψευδαισθήσεις.

Πηγή: tilestwra