FUN TIME

Οργάνωσε το πιο extreme ραντεβού και εντυπωσίασε!

Οργάνωσε το πιο extreme ραντεβού και εντυπωσίασε!

Αναρωτιέσαι πού θα την πας; «Σπας» το κεφάλι σου για την ιδανική λύση που θα την εντυπωσιάσει; Δεν θέλει κόπο, θέλει αυθορμητισμό!

Της Σοφίας Μαυραντζά

Πόσα πρώτα ραντεβού έχεις βγει; Ουπς, λάθος ερώτηση! Η σωστή ερώτηση είναι: Πόσα επιτυχημένα πρώτα ραντεβού έχεις βγει. Πόσες φορές προσπάθησες να εντυπωσιάσεις; Διότι αν η γυναίκα που θα επιλέξεις να βγάλεις πρώτη φορά έξω σου αρέσει πραγματικά, τότε είμαι σίγουρη πως θα σπάσεις το κεφάλι σου για να εντοπίσεις το κατάλληλο μέρος... Δεν αναφέρομαι στις γυναίκες, διότι κανονικά δεν θα έπρεπε να αναζητούν πού θα πάνε με το αντικείμενο του πόθου τους στο πρώτο ραντεβού. Θα πρέπει αν ενδιαφέρονται μόνο για το τι θα φορέσουν, μεταξύ αυτών και το καλύτερό τους χαμόγελο.

Κι αν δεν ξέρεις πολύ καλά τι τύπος είναι; Πού συνηθίζει να διασκεδάζει με τις φίλες της; Χμ... Διασκέδαση; Μισό λεπτό. Στο πρώτο ραντεβού δεν πάμε για διασκέδαση. Εμείς, τα κορίτσια, τουλάχιστον. Μη σου πω ούτε στο δεύτερο. Στα πρώτα ραντεβού τα κορίτσια θέλουμε ησυχία και κουβέντα, για να καταλάβουμε έστω και λίγο ποιος είναι ο τύπος που κάθεται απέναντί μας.

Φαγητό, λοιπόν. Νομίζω το κατέστησα αρκετά σαφές. Με φαγητό και χαλαρή κουβέντα, μια γυναίκα αντιλαμβάνεται πως ενδιαφέρεσαι να τη γνωρίσεις. Όποια κι αν είναι η ηλικία σου ή η δική της. Από 15 μέχρι... 75, πάντοτε ένα γεύμα ή ένα δείπνο, δείχνει ενδιαφέρον. Έτσι, το πρόβλημά σου είναι το εξής ένα: Να βρεις έναν μοναδικό τρόπο να ξεχωρίσεις, να την εντυπωσιάσεις και να «σπάσεις» τον πάγο από την πρώτη... μπουκιά.

Και τώρα θα σου πω ένα μυστικό: Μόνο με έναν τρόπο θα εντυπωσιάσεις. Αν καταρρίψεις τα στερεότυπα και επενδύσεις στον αυθορμητισμό. Με τρεις λέξεις: Goody's Burger House. Το παίζεις άνετος, η κοπέλα θα -πρέπει να- γελάσει με την καρδιά της μόλις της πεις: «Φτάσαμε» και τα μάτια της να λάμψουν με το πιο ανατρεπτικό πρώτο ραντεβού που θα έχει ζήσει. Γιατί, αλήθεια, ποιος δεν λατρεύει τα μπέργκερ; Και εδώ θα παραγγείλεις: Extreme Cheese Burgers. Παίρνεις και την πρωτοβουλία, διότι είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι είναι καλύτερο για εκείνη. Μέχρι στιγμής, το έχεις το παιχνίδι πάνω σου. Τώρα άφησέ τη να απολαύσει. Γιατί οι γυναίκες ερωτεύονται τους τύπους που τις κάνουν να νιώθουν κορίτσια. Δεδομένο.

Και, τέλος πάντων, εάν ο κλήρος πέσει στο να αποφασίσουμε εμείς τα κορίτσια πού θα πάμε στο πρώτο ραντεβού, είτε γιατί ο άντρας που βρίσκεται απέναντί μας δεν θέλει να πάρει το ρίσκο, είτε διότι θέλουμε να κατέχουμε πάντοτε τον έλεγχο, και πάλι Goody's Burger House θα διαλέγαμε. Γιατί το κουλ κορίτσι είναι πάντα περισσότερο ερωτεύσιμο. Γι’ αυτό.