Πάβλοβα με κρέμα λευκής σοκολάτας και φράουλες

Πάβλοβα με κρέμα λευκής σοκολάτας και φράουλες

Μια εκπληκτική συνταγή του Τάσου Αντωνίου

Θα χρειαστείς
4 αυγά (τα ασπράδια)
250 γρ. ζάχαρη άχνη
2 κ.γλ. κορν φλάουρ
1 κ.γλ. λευκό ξύδι
400 γρ. κουβερτούρα Nestlé Dessert λευκή σε κομματάκια
400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
4 κ.σ. μαρμελάδα για το γαρνίρισμα
φράουλες καθαρισμένες και κομμένες στα 2, για το γαρνίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο nestlenoiazomai.gr