Στο Λονδίνο πίνουν μόνο κοκτέιλ με... κρέας!

Στο Λονδίνο πίνουν μόνο κοκτέιλ με... κρέας!

ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΜΙΑ... ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ!

Αυτά είναι κοκτέιλ! Ποιος θα το πίστευε ότι είναι η νέα τάση στο Λονδίνο εδώ και αρκετά χρόνια...Και όχι μόνο, αφού τα καλύτερα μπαρ του κόσμου πλέον σερβίρουν κοκτέιλ με .... κρέας!

Τα γνωστότερα γαστρονομικά περιοδικά και σάιτ του κόσμου κάνουν λόγο για μία τάση που σε φήμη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Καθώς έχουν γίνει ανάρπαστα, ποτά όπως το The Kobe Cocktail, που σερβίρει το Sushisamba και το οποίο περιλαμβάνει γιαπωνέζικο ουίσκυ που «πλένεται» σε λίπος από μοσχάρι Kobe και σερβίρεται με αλατισμένη καραμέλα σφενδάμου!

Αυτή την τεχνική «πλυσίματος» με λίπος κρέατος (από καπνιστό χοιρινό, μέχρι μοσχάρι) χρησιμοποιούν και άλλα μπαρ τη πόλης σε διάφορα αλκοολούχα ποτά όπως η βότκα, αφού με αυτή τη μέθοδο το ποτό αποκτά γεύση και άρωμα κρέατος και γίνεται βάση για διάφορα κοκτέιλ. Παράλληλα σερβίρονται σε διάφορα μπαρ της πόλης κοκτέιλ που συνοδεύονται με μικρά κομματάκια κρέατος ή αλλαντικών όπως μπέικον και ισπανικό χαμόν, ενώ πληθαίνουν και τα κοκτέιλ με πολτό φουά γκρα.