FUN TIME

Κλειστό κλαμπ για λάτρεις της γραβάτας από τον οίκο Hermes!

Κλειστό κλαμπ για λάτρεις της γραβάτας από τον οίκο Hermes!

Λίγο πριν την Ημέρα του Πατέρα, ο γαλλικός οίκος ειδών πολυτελείας, εγκανίασε μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται Hermes Tie Society και απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους λάτρεις της γραβάτας!

Πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία που λειτουργεί μέσα από ένα ερωτηματολόγιο. Ο γαλλικός οίκος υποβάλλει ερωτήματα στους συνδρομητές του σχετικά με τα σχέδια που τους αρέσουν και τους ενδιαφέρουν. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία βοηθά τους πωλητές να επιλέξουν ποια σχέδια (πολύχρωμα; μονόχρωμα; με σκύλους; με γάτες;) θα στέλνουν πού, σε μηνιαία ή διμηνιαία βάση.

γραβατεσ 1

Με αυτόν τον τρόπο οι πωλήσεις θα είναι στοχευμένες και αναμένεται να αυξηθούν. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε 10 μπουτίκ του οίκου στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανάμεσά τους στο Μπέβερλι Χιλς. Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι η υπηρεσία είναι αναγκαία για τους πολυάσχολους πελάτες, που δεν έχουν χρόνο ψάχνουν. Το κόστος της υπηρεσίας ξεκινά από τα 180 δολάρια το μήνα, και μπορεί να γίνει κανείς συνδρομητής μέσω της ιστοσελίδας του γαλλικού οίκου.

Σχετικές ειδήσεις