FUN TIME

Στο σφυρί προσωπικά είδη της Όντρεϊ Χέπμπορν

Στο σφυρί προσωπικά είδη της Όντρεϊ Χέπμπορν

Μία συλλογή από ρούχα και προσωπικά είδη της ηθοποιού Όντρεϊ Χέπμπορν θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν οι φανατικοί θαυμαστές της.

Ο Οίκος Christie's επιβεβαίωσε ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί μία δημοπρασία στο Λονδίνο, 24 χρόνια μετά τον θάνατο της μεγάλης σταρ, με κομμάτια από τη μεγάλη γκαρνταρόμπα της. Τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν, ανήκουν στην οικογένεια τής μεγάλης Βρετανίδας ηθοποιού και εκτιμάται ότι οι τιμές τους θα ξεκινούν από τις 100 λίρες και θα φτάνουν τις 80 χιλιάδες.

ΟΝΤΕ 2

Στα βασικά κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνονται ένα παλτό Burberry, με εκτιμώμενη τιμή από 6.000 έως 8.000 λίρες, μια συλλογή από παπούτσια μπαλαρίνες και ένα μπλε σατέν κοκτέιλ φόρεμα από τον Hubert de Givenchy, έναν από τους αγαπημένους σχεδιαστές της Χέπμπορν.

ΟΝΤΕ 3

Επίσης, προς δημοπράτηση θα τεθεί και μία σειρά φωτογραφιών από το προσωπικό αρχείο της ηθοποιού καθώς και διάφορα αναμνηστικά από τις ταινίες της. Η Χέπμπορν χρησιμοποιούσε για τις σημειώσεις της τυρκουάζ μελάνι και ένα σενάριο με τα σχόλιά της για την ταινία «Πρόγευμα στο Τίφανις» εκτιμάται ότι θα πωληθεί από 60.000 έως 80.000 λίρες.

Σχετικές ειδήσεις