FUN TIME

Viral: «Είμαι ερωτευμένη με τον παπά της ενορίας μου και φοβάμαι...»

Viral: «Είμαι ερωτευμένη με τον παπά της ενορίας μου και φοβάμαι...»

Η εξομολόγηση μιας 32χρονης που έριξε το ίντερνετ - Ήδη έχει γίνει viral σε όλο το διαδίκτυο η επιστολή με την προσωπική της ιστορία με τον παπά της ενορίας της. Το άρθρο έχει τεράστια απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα με εκατοντάδες χρήστες να σχολιάζουν και να δίνουν την γνώμη τους.

Η 32χρονη που ακούει στο όνομα Αθανασία έχει στείλει επιστολή στην ιστοσελίδα singlewoman και όπως αναφέρει έχει δεσμό με τον παπά της ενορίας της:

«Είμαι η Αθανασία 32 ετών. Έχω τελειώσει το Πάντειο και εργάζομαι στις πωλήσεις μιας μεγάλης εταιρίας. Έχω φύγει από το σπίτι μου τα τελευταία 10 χρόνια και ζω μόνη μου σε ένα καλοδιατηρημένο σπίτι. Γενικά αγαπώ το διάβασμα, έχω καλή οικονομική κατάσταση και μια αξιοζήλευτη καριέρα. Κανείς δεν φαντάζεται ότι έχω κρυφή σχέση με τον Παπά της ενορίας μου. Πιστεύω όμως πολύ Στο Θεό για αυτό και πιστεύω ότι Αυτός με έφερε κοντά του. Γνωριστήκαμε σε μια λειτουργία μια Κυριακή πρωί. Νέος, ούτε 43 ετών, ψηλός, με κάτι πράσινα μάτια, κούκλος. Δεν μπόρεσα να πάρω τα μάτια μου από επάνω του. Ειδικά όταν έκανε κήρυγμα και άκουσα τον λόγο του, ένιωσα σαν με διαπέρασε ρεύμα. Αποφάσισα να τον γνωρίσω».

Η συγκεκριμένη κυρία ζητά συμβουλές για το πώς να διαχειριστεί την κατάσταση, ενώ το συγκεκριμένο άρθρο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε αρκετούς αναγνώστες του ίντερνετ, αφού «προκαλεί» τα χρηστά ήθη κατά το κοινώς λεγόμενο.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι η εν λόγω είδηση είναι viral σε όλο το ίντερνετ...