FUN TIME

Τρία theme songs που συνόδευσαν brands και αγαπήσαμε αμέσως!

Τρία theme songs που συνόδευσαν brands και αγαπήσαμε αμέσως!

Μπορεί η τηλεόραση, αυτή την εποχή, να μη διανύει την καλύτερη περίοδο της «ζωής» της, όμως σίγουρα «ανάβει» στα περισσότερα σπίτια, κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα.

Διότι, είναι ένα είδος παρέας για όλους μας, ακόμη κι όταν πιάνουμε τον εαυτό μας να μην παρακολουθούμε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αν μη τι άλλο, οι διαφημίσεις μάς τραβούν την προσοχή στο πρώτο κιόλας άκουσμα.

Ήρθε η ώρα, να παραδεχτούμε πως με τα χρόνια μοιάζει να πολλαπλασιάζονται οι φορές που πολλοί από εμάς έχουμε ψάξει τραγούδια από διαφημίσεις στο διαδίκτυο, μπαίνοντας σε Facebook pages, YouTube channels και μερικές φορές… περιμένοντας ακόμη και να ξαναπαίξει η τηλεόραση το διαφημιστικό spot!

Όσο, λοιπόν, ο καιρός περνάει και οι διαφημίσεις γίνονται ολοένα και πιο ενδιαφέρουσες, η μουσική που χρησιμοποιούν τα μεγάλα brands της αγοράς, μοιάζει να παίζει σε λούπα στο κεφάλι μας, όλη ημέρα. Αυτή εξάλλου, είναι και η μερική επιτυχία ενός spot. Με αφορμή τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Stoiximan και την πολύ επιτυχημένη συνεργασία της με τον μουσικό παραγωγό Keengboy, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα στα τρία πιο αγαπημένα μας τραγούδια που θα θυμόμαστε για πάντα μέσα από διαφημίσεις.

Inferno – Wind

m1

Το τραγούδι που «σάρωσε» το προηγούμενο φθινόπωρο, έχει όνομα και καλλιτέχνη, ενώ είναι άμεσα συνδεδεμένο με την WIND. Μετά από δύο με τρία shazam που δεν προλάβαμε, βρήκαμε πως το «power song» που θα συνόδευε τα δεκάδες χιλιόμετρα προπόνησης, είναι το Inferno και οι δημιουργοί του είναι οι Keengboy και Kareem Kalokoh, από τους ATH KIDS. Το αγαπήσαμε από το πρώτο κιόλας άκουσμα, ενώ πλέον ο ήχος του έχει συνδεθεί με τη διαφήμιση της WIND για το Ultra Version F2G, κάτω από την καμπάνια του «Μίλα».

Μετά από το θρυλικό Thunderstruck των AC/DC, κανείς δεν περίμενε πως η WIND θα επανέλθει ακόμη πιο δυνατά με το Inferno. Πράγμα που φανταζόμαστε πως ανέβασε ήδη τα standards για τη μουσική που θα συνοδεύει τις διαφημίσεις των μεγάλων brands της αγοράς από εδώ και πέρα.

Stoiximan - Rise Up

m2

Μετά το Inferno και την μεγάλη επιτυχία του με την WIND, ο μουσικός παραγωγός Keengboy συνεργάστηκε με τη Stoiximan για τις ανάγκες του τελευταίου της τηλεοπτικού διαφημιστικού spot. Στο πλαίσιο της καμπάνιας της εταιρείας με κεντρικό concept «Το Παιχνίδι σου Καλύτερο (Rise Up)», ο καλλιτέχνης, δημιούργησε ένα κομμάτι που σιγοτραγουδάμε από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Το «Rise Up» του Keengboy, δικαίως θα εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα hits του φετινού Καλοκαιριού, διότι σε… ξεσηκώνει! Μετά την αρχική συνεργασία με τη Stoiximan λοιπόν, ο μουσικός παραγωγός εμπνεύστηκε από τη φιλοσοφία της εταιρείας και τους βασικούς της πυλώνες για «Συνεχή Βελτίωση και Εξέλιξη», και με τη σειρά του δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο τραγούδι που κυριολεκτικά τα «σπάει»! Εάν δεν μας πιστεύετε, απλώς δυναμώστε την ένταση και ετοιμαστείτε να κάνετε το παιχνίδι σας καλύτερο αυτό το Καλοκαίρι!

Vodafone – Shine

m3

Δεν θα μπορούσε φυσικά, να λείπει από αυτή τη λίστα το τραγούδι των Cyanna για τη διαφήμιση της Vodafone το 2009. To ομολογουμένως, πολύ επιτυχημένο τραγούδι των τηλεοπτικών spot της εταιρείας αλλά και το τραγούδι που μας έκανε συντροφιά στην αναμονή πολλών υπηρεσιών της Vodafone λέγεται «Shine» και ανήκει στον δεύτερο δίσκο του ελληνικού συγκροτήματος, Cyanna.

Σε ένα εξαιρετικό και άκρως καλοκαιρινό spot, η Vodafone μας έκανε να συνδέσουμε την εταιρεία με το συγκεκριμένο τραγούδι και φυσικά, με την ελληνική παράδοση και το πώς μας φέρνει όλους πιο κοντά. Με ένα απλό, κόκκινο σεντόνι, ταξιδεύει από την πόλη, στα χωριά της Ελλάδας, και από εκεί σε μια μεγάλη παραλία.