CINEMA

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ φοράει και πάλι τη στολή του Iron Man

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ φοράει και πάλι τη στολή του Iron Man

Ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν απρόθυμος να επιστρέψει στα πλατό για ένα τέταρτο Iron Man, μετά από την τριλογία που τον καθιέρωσε ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους του παγκόσμιου κινηματογράφου.

 

Ωστόσο φαίνεται ότι είναι αρκετά πιθανό ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να φορέσει για μια ακόμα φορά τουλάχιστον τη στολή του γνωστού υπερήρωα της Μάρβελ.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Joe και ο Anthony Russo, τα αδέλφια που σκηνοθέτησαν το δεύτερο «Captain America» και ετοιμάζουν ήδη τη συνέχεια, θα έχουν στη διάθεσή τους και τον Iron Man, οποίος αποτελεί βασικό χαρακτήρα της ταινίας τους.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, ωστόσο η Marvel και το γραφείο που εκπροσωπεί τον ηθοποιό βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με το ποσό της συμφωνίας να αγγίζει τα 40 εκατ. δολάρια, συν ένα πολλά υποσχόμενα μπόνους.

Το «Captain America 3» θα ξεκινήσει γυρίσματα την άνοιξη για να είναι έτοιμο για τις αίθουσες τον Μάιο του 2016.

Στην ιστορία, ο Στιβ Ρότζερς/Captain America (Κρις Εβανς) βρίσκεται σε διαμάχη με τον Τόνι Σταρκ/Iron Man με αφορμή τη νέα νομοθεσία που επιβάλλει σε όσους έχουν υπερδυνάμεις να παρουσιαστούν στην αμερικανική κυβέρνηση και να αναλάβουν καθήκοντα ως μέλη της αστυνομίας. Ο Τόνι Σταρκ υποστηρίζει το νέο μέτρο, ενώ ο Στιβ Ρότζερς αντιτίθεται, θεωρώντας ότι θίγει την ελευθερία των πολιτών και τη δική του. Η πλοκή μεταμορφώνει τον Iron Man σε κάτι σαν «κακό» της ιστορίας κι έτσι, ίσως, προσφέρει στον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, που μάλλον έχει βαρεθεί τον υπερήρωά του, μια νέα πρόκληση.

Θα πει άραγε το «ναι» ο Ντάουνι Τζούνιορ;