FUN TIME

«Καλά μιλάμε έμεινα... Παυλόπουλος»: Η ατάκα που σαρώνει

«Καλά μιλάμε έμεινα... Παυλόπουλος»: Η ατάκα που σαρώνει

Πολύς κόσμος σχολιάζει στα κοινωνικά δίκτυα τη στάση του Προκόπη Παυλόπουλου κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη, εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.

Μια ατάκα που σαρώνει στο Twitter και το Facebook είναι και το: ''Καλά μιλάμε έμεινα... Παυλόπουλος'', σατιρίζοντας το ότι παρέμεινε ακίνητος κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Έτσι μετά τις χιουμοριστικές εικόνες που παρουσιάστηκαν στα social media, μια νέα ατάκα φαίνεται πως ήρθε για να καθιερωθεί στην καθομιλουμένη γλώσσα.

Σε σχετική δήλωσή του ο κος Παυλόπουλος τόνισε: "Δεν ήμουν μόνο εγώ ακίνητος. Και η κ. Δούρου δίπλα μου έμεινε ακίνητη και διάφοροι άλλοι. Δεύτερον ήταν στον "αέρα" όλη αυτή η ιστορία. Τρίτον, εάν κανείς επιχειρούσε εκείνη τη στιγμή να αντιπαρατεθεί με τον συγκεκριμένο κύριο, το «κύριος» καθ’ υπερβολή, τότε θα μεταβαλλόταν ολόκληρο το στούντιο σε μια πάλη και θα επιβάρυνε το πολύ το πολιτικό κλίμα… Θα ρίχναμε νερό στο μύλο του κ. Κασιδιάρη… Το τονίζω: διήρκεσε ελάχιστα δευτερόλεπτα και εάν υπήρχε άλλη αντίδραση θα γινόταν αυτό που η Χρυσή Αυγή επεδίωκε".