Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Οι «Εκδικητές» επιστρέφουν: Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας

Newsbomb

H Μάρβελ είδε το τρέιλερ της νέας ταινίας «Avengers: The Age of Ultron» να διαρρέει στο διαδίκτυο, λίγες ημέρες πριν την 28η Οκτωβρίου, και έτσι αποφάσισε να ανεβάσει στο YouTube το επίσημο βίντεο νωρίτερα απ'ό,τι είχε προγραμματίσει.

Παράλληλα το συνόδεψε με ένα χιουμοριστικό σχόλιο στο Twitter: «Damn it, Hydra!», δηλαδή ότι για όλα φταίνε οι «κακοί»!

Σύμφωνα με την πλοκή, το καστ της ταινίας του Τζος Γουίντον θα αντιμετωπίσει αυτήν τη φορά ένα ρομποτικό κατασκεύασμα που εμπνεύστηκε ο ίδιος ο Iron Man μετά τη διάλυση της S.H.I.E.L.D., ώστε να παράσχει βοήθεια στους Εκδικητές. Σύντομα όμως, το νέο αυτό φονικό όπλο, οδηγημένο αποκλειστικά από προγραμματισμένη μηχανική λογική και χωρίς ανθρώπινο alter ego, θεωρεί ότι η λύση για τη σωτηρία του πλανήτη είναι η καταστροφή του.

Οι γνώριμοι πρωταγωνιστές, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Χέμσγουορθ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κρις Έβανς, Μαρκ Ράφαλο, Τζέρεμι Ρένερ, αλλά και οι καινούργιοι της παρέας, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον (ως Quicksilver) και Ελίζαμπεθ Όλσεν (ως Scarlet Witch), μαζί με τον μοχθηρό Ultron (ο Τζέιμς Σπέιντερ στο ρόλο) αποκαλύπτουν στο τρέιλερ ένα σκοτεινό και απειλητικό σύμπαν...