FUN TIME

T-shirt: Μεταμορφώστε τα με 2 πολύ έξυπνους τρόπους

T-shirt: Μεταμορφώστε τα με 2  πολύ έξυπνους τρόπους

Οι περισσότερες από εσάς έχετε θαμμένα βαθιά στα συρτάρια σας t-shirt που ποτέ δε θα ξαναφορέσετε κι όμως… δε λέτε να τα αποχωριστείτε. Με λίγη φαντασία, όρεξη και τις συμβουλές μας, θα καταφέρετε να μετατρέψετε το παλιό σας μπλουζάκι σε ολοκαίνουργια must-have κομμάτια!

Δείτε τις 2 προτάσεις που έχουμε για εσάς και πιάστε γρήγορα το ψαλίδι.

-Μόλις αποκτήσατε μία καινούργια φούστα:

Επιλέξτε το t-shirt που θέλετε να μεταποιήσετε και πάρτε στα χέρια σας ένα ψαλίδι και ένα λάστιχο. Απλώστε την μπλούζα στο πάτωμα και κόψτε την από τη μία μασχάλη στην άλλη σε ευθεία γραμμή. Ύστερα, τοποθετήστε πάνω στο κομμένο ύφασμα μία φούστα που ήδη έχετε, ως πατρόν και κόψτε το περίγραμμα. Τέλος, πάρτε βελόνα και κλωστή (ακόμα καλύτερα αν έχετε ραπτομηχανή) και ράψτε τα πλαϊνά του.

Στο σημείο της μέσης προσθέστε ένα λάστιχο ανάλογα με την περίμετρό σας… και η καινούργια σας φούστα είναι έτοιμη. Αν τη θέλετε λίγο πιο εντυπωσιακή, μπορείτε να πάρετε διάφορα κουμπιά και να τα τοποθετήσετε κατά μήκος της.

-Μήπως ζηλεύετε τα boho style γιλέκα;

Αυτή τη φορά επιλέξτε για πατρόν ένα αμάνικο φανελάκι και τοποθετήστε το πάνω στο παλιό σας t-shirt. Κόψτε τα μανίκια και το σημείο του λαιμού, σύμφωνα με το σχήμα του πατρόν σας. Έπειτα, διπλώστε το στη μέση κάθετα και κόψτε την μπροστινή του πλευρά από πάνω μέχρι κάτω. Για πιο κομψό αποτέλεσμα, ράψτε τις κομμένες άκρες και βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Προσθέστε κρόσσια ή τρουκς και δώστε στο γιλέκο σας έναν πιο ροκ ή boho χαρακτήρα.

Η επιλογή δική σας. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε στα χέρια σας ένα τέλειο γιλέκο για όλες τις ώρες.

Δημιουργικότητα και όρεξη να έχετε και πιστέψτε μας μπορείτε να κάνετε θαύματα-και χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ!

Πηγή: queen.gr

Σχετικές ειδήσεις