FUN TIME

Οι αμαρτωλές πόλεις του πλανήτη – Εδώ που όλα επιτρέπονται

Οι αμαρτωλές πόλεις του πλανήτη – Εδώ που όλα επιτρέπονται

Σε αυτές τις αμαρτωλές πόλεις η παρανομία έχει την τιμητική της... Σεξ, ναρκωτικά, τζόγος... σε αυτές όλα επιτρέπονται!

Sex, drugs and rock and roll, σε αυτές τις χώρες θα ζήσετε τη ζωή ενός rock star, χωρίς κυρώσεις (εκτός και αν ξεπεράσετε τα όρια).

Βερολίνο

Το πρωί είναι πολύβουη... τουριστικά λεωφορεία πηγαινοέρχονται και χιλιάδες φλας αστράφτουν μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου. Τις βραδινές ώρες, όμως, τα kinky clubs και οι οίκοι ανοχής ικανοποιούν κάθε είδους βίτσιο!

Μακάο

Ο τζόγος έχει βρει νέα πρωτεύουσα. Το Λας Βέγκας είναι ξεπερασμένο... Το Μακάο, η πρώην πορτογαλική αποικία που διαθέτει τα περισσότερα καζίνο στον πλανήτη και αποτελεί τον συντομότερο δρόμο για τους Κινέζους να ζήσουν το καπιταλιστικό όνειρο, είναι το όνειρο κάθε τζογαδόρου.

Νέα Ορλεάνη

Όταν οι Αμερικάνοι σκέφτονται που θα διοργανώσουν barhelor party έχουν στο μυαλό τους δύο μέρη. Οι πιο ξενέρωτοι Λας Βέγκας και οι πιο ψαγμένοι Νέα Ορλεάνη. Στριπτιζάδικα για κάθε γούστο, και για κάθε πορτοφόλι, είναι ότι πιο σύνηθες μπορείς να συναντήσεις στην Bourbon Street.

Άμστερνταμ

Θα ήταν αμαρτία να λείπει από την λίστα με τις πιο αμαρτωλές πόλεις. Η πρωτεύουσα των coffee shops, των space cakes και των βιτρινών με τις ζωντανές κούκλες αποτελεί τον πρώτο προορισμό των Ελλήνων που θέλουν να ζήσουν έντονες καταστάσεις.

Τιχουάνα, Μεξικό

Είναι από τις πόλεις που το σκέφτεσαι διπλά αν θέλεις να πας εκτός και αν θέλεις να ζήσεις καταστάσεις "Hangover". Στα σύνορα με τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μία πόλη που ζει σχεδόν αποκλειστικά από την βιομηχανία του σεξ. Φανταστείτε μία λεωφόρο αποκλειστικά με strip bars, οίκους ανοχής και live sex shows.