FUN TIME

Αυτός είναι ο λόγος που οι παλάμες μας έχουν γραμμές

Αυτός είναι ο λόγος που οι παλάμες μας έχουν γραμμές

Μπορεί να θεωρείς ότι το σώμα σου έχει ατέλειες, όμως κάνεις λάθος εκατό τοις εκατό! Το σώμα σου είναι τέλειο και διαθέτει εκπληκτικούς, μοναδικούς μηχανισμούς.

Το δακτυλικό αποτύπωμα είναι μοναδικό για κάθε άνθρωπο, το «αποτύπωμα» της γλώσσας είναι διαφορετικό και τα μάτια που μπορεί να έχουν πάνω από 1 εκατομμύριο αποχρώσεις «διαβάζουν» και «απορροφούν» πληροφορίες πιο γρήγορα και από το πιο σύγχρονο τηλεσκόπιο.

Εμείς όμως θα επικεντρωθούμε στα χέρια και συγκεκριμένα στις γραμμές που διαθέτουν. Μπορεί ο θυμόσοφος λαός να συνδέει αυτές τις γραμμές με την καρδιά, τη μοίρα και τη διάρκεια ζωής του κάθε ανθρώπου, αλλά η αλήθεια είναι πιο... επιστημονική.

Το Business Insider αποκάλυψε τη σημαντική λειτουργία αυτών των γραμμών, που σχηματίζονται στην παλάμη στην 12 εβδομάδα της κύησης. Οι γραμμές αυτές, όπως συνηθίζουμε να τις αποκαλούμε, δεν είναι άλλο από ζάρες στο δέρμα μας, που μας βοηθούν να λυγίζουμε εύκολα τις παλάμες μας και με αυτές τις πτυχώσεις να μπορούμε να πιάνουμε πιο εύκολα τα αντικείμενα.