FUN TIME

Δολοφονία ο θάνατος της Natalie Wood;

Δολοφονία ο θάνατος της Natalie Wood;

Τριάντα χρόνια μετά τον τραγικό θάνατό της, νέα στοιχεία κάνουν τις αρχές να ξανανοίξουν την υπόθεση του θανάτου της ηθοποιού Natalie Wood.


Η Wood είχε βρεθεί πνιγμένη το 1981 κοντά στο νησί Catalina και η τότε εκδοχή ήταν ότι είχε έναν καβγά με τον σύζυγό της Robert Wagner, ο οποίος διασκέδαζε μαζί με τον ηθοποιό Christopher Walker στο γιοτ του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Wagner, η Wood πήρε τη βάρκα του γιοτ και εξαφανίστηκε. Αργότερα βρέθηκε στο νερό νεκρή.Η αδερφή της, Lana Wood και ο καπετάνιος του σκάφους ζήτησαν να ξανανοίξει η υπόθεση και νέα στοιχεία γίνονται γνωστά για πρώτη φορά.

Το σώμα της Wood βρέθηκε να επιπλέει στο νερό ένα μίλι μακριά από τη στεριά, ενώ η ηθοποιός φορούσε ένα μακρύ νυχτικό, κάλτσες και ένα τζάκετ.

Στην αυτοψία βρέθηκε ότι είχε εικοσιτέσσερις μελανιές στο σώμα της, συμπεριλαμβανόμενων και μώλωπων στα χέρια, καθώς και ένα μεγάλο γδάρσιμο στο αριστερό της μάγουλο.

Όπως αναφέρει το CNN, ο καπετάνιος του σκάφους, Dennis Davern λέει τώρα ότι πιστεύει ότι η όλη έρευνα για το θάνατό της ήταν μια τεράστια συγκάλυψη και μετανιώνει που παραπλάνησε τους ερευνητές αποκρύπτοντας στοιχεία, επειδή του το είχε ζητήσει ο Wagner.

Πηγή: fashionlove.gr