FUN TIME

Τρομακτικό! Ο Εσκομπάρ «εμφανίστηκε» την ώρα που ισοπέδωναν το παλάτι – οχυρό του (pics+vid)

Τρομακτικό! Ο Εσκομπάρ «εμφανίστηκε» την ώρα που ισοπέδωναν το παλάτι – οχυρό του (pics+vid)
Τι παρατήρησαν οι χρήστες του YouTube

Δείτε τη στιγμή που το φάντασμα του Πάμπλο Εσκομπάρ τρέχει «πανικόβλητο» στους διαδρόμους της οκταώροφης πολυκατοικίας στο Μεντεγίν της Κολομβίας δευτερόλεπτα πριν την κατεδαφίσουν.

Το κτήριο «Μονακό», το πολυτελές οχυρό του πρώην βαρόνου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ στο Μεντεγίν της Κολομβίας ισοπεδώθηκε πριν από μία εβδομάδα με ελεγχόμενη έκρηξη και στη θέση του θα δημιουργηθεί ένα πάρκο αφιερωμένο στα θύματα της ναρκο-τρομοκρατίας.

Φυσικά πολλοί έσπευσαν να καταγράψουν τη στιγμή της κατεδάφισης και να την ανεβάσουν στο YouTube.

Ανάμεσα στα πολλά βιντεάκια είναι και το παρακάτω, το οποίο, όπως αναφέρουν πολλοί στα σχόλια του βίντεο, έχει καταγράψει το φάντασμα του Εσκομπάρ να τρέχει στους διαδρόμους την ώρα της κατεδάφισης.

Πολλοί ήταν αυτοί που ανησύχησαν μήπως το «φάντασμα» ήταν κάποιος παγιδευμένος εργάτης, ωστόσο, κάτοικοι του Μεντεγίν αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, καθώς οι Αρχές είχαν πάρει μέτρα ώστε να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Πρόκειται για το φάντασμα του Πάμπλο Εσκομπάρ που στοίχειωνε την πολυτελή πολυκατοικία ή απλά πρόκειται για ένα παιχνίδισμα του φακού;

Σχετικές ειδήσεις