FUN TIME

«Τουρκικό σίριαλ» με την ερωμένη του Οτζαλάν

«Τουρκικό σίριαλ» με την ερωμένη του Οτζαλάν

Συνέχεια δίνει η τουρκική εφημερίδα Sabah στο δημοσίευμά της για την φερόμενη ως ερωμένη του Οτζαλάν και τις σχετικές αναφορές στην Ελλάδα.

Η Sabah δημοσιεύει στις εσωτερικές σελίδες της την 2η συνέχεια της σειράς σχετικά με την κ. Αϊφέρ Καγιά με το ψευδώνυμο «Ροζερίν» που εντοπίστηκε στην Ιταλία με ελληνικό διαβατήριο. Σημειώνεται ότι η Αϊφέρ Καγιά στην δίκη αναφορικά με την είσοδο του Οτζαλάν στην Ελλάδα είχε λογοφέρει με τον τότε επικεφαλής της ΕΥΠ Χαράλαμπο Σταυρακάκη και έτσι είχε έρθει τότε στην επικαιρότητα. Η κ. Καγιά είχε πει στην δίκη πως η Ελλάδα δεν τήρησε την υπόσχεση που τους είχε δώσει διότι ενώ είχε πει ότι θα μεταβούν σε ευρωπαϊκή χώρα, οδηγήθηκαν στην Κένυα. Ο δικηγόρος Φ. Κρανιδιώτης κατά την δίκη είχε παρουσιάσει την Καγιά ως την ιδιαιτέρα του Οτζαλάν. Η ίδια τότε είχε πει ότι επί 4 χρόνια ήταν στην Ελλάδα.

Στο πρώτο δημοσίευμα αναφερόταν ότι συνεργάτης της εφημερίδας βρήκε μετά από 12 χρόνια την φερόμενη ως ερωμένη του Αμπντουλάχ Οτζαλάν με το ψευδώνυμο «Ροζερίν», που συνόδευε τον Οτζαλάν κατά την μετακίνηση του, η οποία κατέληξε στην Κένυα.

Η Αϊφέρ Καγιά –όπως έλεγε η εφημερίδα, ότι είναι το πραγματικό της όνομα- καταζητείτο με ερυθρό δελτίο και τελικά εντοπίστηκε με το νέο φίλο της, μέλος του ΡΚΚ, στην Μοδένα της Ιταλίας.

Διαβάστε περισσότερα στο prionokordela.gr