Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Το πρώτο «Muppets Reality Show» στην ιστορία της τηλεόρασης

Newsbomb

Έχουν χαρακτηριστεί από το περιοδικό Time ως το «πιο δημοφιλές ψυχαγωγικό πρόγραμμα στη γη», ενώ και οι 12 ταινίες που γυρίστηκαν με πρωταγωνιστές τα Μάπετς αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους.Το αγαπημένο τηλεοπτικό κουκλοθέατρο του Τζιμ Χένσον επιστρέφει τώρα στη μικρή οθόνη με ένα... ριάλιτι, και όπως υπόσχονται οι υπεύθυνοι της νέας σειράς δεν θα μοιάζει με τίποτα που έχετε δει μέχρι σήμερα!

Τα Μάπετς επιστρέφουν στο ABC λοιπόν με τη μορφή ενός… ψευδοντοκιμαντέρ, το οποίο θα μας παρουσιάζει τις ζωές του Κέρμιτ, της Μις Πίγκι και της παρέας τους, πίσω από τη λάμψη της δημοσιότητας, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά.

«Έρωτες, χωρισμοί, επιτυχίες, απογοητεύσεις, στόχοι και επιθυμίες, στο πιο ενήλικο Μάπετ σόου στην ιστορία της τηλεόρασης, για παιδιά όλων των ηλικιών», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ABC και όλοι εμείς βεβαίως ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα.
Ανάμεσα στους υπεύθυνους του νέου ριάλιτι «The Muppets», το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται το Σεπτέμβριο, είναι ο Bill Prady, συνδημιουργός του πολύ επιτυχημένου Big Bang Theory, ενώ τον πιλότο της σειράς σκηνοθετεί ο Randall Einhorn, γνωστός από τηλεοπτικά, κωμικά ψευδοντοκιμαντέρ όπως το «The Office» και το «Parks and Recreation».

«Το βίντεο που ακολουθεί έγινε από τα Muppets για να πείσουν το ABC να κάνει ένα καινούριο σόου με πρωταγωνιστές τα Muppets», αναγγέλλει η εισαγωγή του 10λεπτου πρώτου που μας παρουσιάζει το νέο... ριάλιτι με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές.

Στο πρώτο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα τα Μάπετς συζητούν διάφορες ιδέες για το νέο τους σόου στο ABC, ενώ η... απόλυτη σταρ Μις Πίγκι κρατάει όπως συνήθως τις αποστάσεις της, καθώς γυρίζει ένα δράμα εποχής και δεν είναι διαθέσιμη. Από την πλευρά του ο Φόνζι ο αρκούδος αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του, o Σουηδός Σεφ φτιάχνει... σουηδικό σούσι με κεφτεδάκια, ενώ ο Κέρμιτ προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα όλων, όπως πάντα.

Η πρεμιέρα του «The Muppets» είναι προγραμματισμένη για τις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ ο Στάτλερ και ο Γουόλντορφ, οι δύο γκρινιάρηδες γέροι που κριτικάρουν μονίμως το σόου, έχουν ήδη βγάλει την -κλασική- ετυμηγορία τους για τη νέα σειρά…