GOSSIP

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο Justin Timberlake;

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο Justin Timberlake;

Η 32χρονη ηθοποιός Jessica Biel και ο 33χρονος τραγουδιστής Justin Timberlake, σύμφωνα με τις φήμες, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Jessica Biel, της επί πολλά χρόνια συντρόφου του διάσημου τραγουδιστή Justin Timberlake, δεν κρύβεται πια.

Τα πηγαδάκια στο Hollywood οργιάζουν, «o Justin Timberlake θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς».

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake, σύμφωνα με τις φήμες, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, η κοιλίτσα της διάσημης ηθοποιού έχει φουσκώσει αρκετά.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail δείχνουν τη διάσημη μέλλουσα μανούλα να ψωνίζει είδη για πάρτι από γνωστό κατάστημα στο Hollywood, μαζί με την καλή της φίλη και στυλίστρια Este Stanley.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, η 33χρονη ηθοποιός δεν μπορούσε να κουβαλήσει μόνη της τη ντισκομπάλα που προμηθεύτηκε και έτσι την έδωσε στη βοηθό της.

Ωστόσο, αυτό που πρόδωσε την εγκυμοσύνη ήταν το ξεκούμπωτο πουκάμισο που αποκάλυψε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της ηθοποιού.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που φημολογείται εγκυμοσύνη της ηθοποιού, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που κανείς από τους δύο δεν το έχει διαψεύσει.

Φίλοι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού δηλώνουν πως η Jessica δεν θέλει απλά να γίνει μαμά, αλλά θέλει απελπισμένα να φέρει στον κόσμο το παιδί του συντρόφού της.

Το μόνο, λοιπόν, που περιμένουμε είναι απλά η επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!